Libnet.ro
UNICEF

19:00

Stirile ProTV: Sora Aurei Ion, scrisoare pentru familia Alexandrei: Am luptat pentru ca sa nu se repete

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Sora Aurei Ion, scrisoare pentru familia Alexandrei: Am luptat pentru ca sa nu se repete

Sora Aurei Ion, una dintre victimele accidentului aviatic din Apuseni, a transmis o scrisoare familiei Alexandrei Macesanu, spunand ca isi cere iertare pentru ca nu a reusit sa invinga sistemul corupt din Romania. continuă pe Hotnews

Sora Aurei Ion, scrisoare pentru familia Alexandra Macesanu: M-am implicat in dosarul anchetei penale. Ce s-a intamplat cu ancheta

S-au scurs mai bine de cinci ani de la tragedia din Muntii Apuseni, iar sora Aurei Ion, una dintre victimele accidentului aviatic, a facut acum public felul in care a decurs ancheta in acest caz. Cazul macabru din Caracal a determinat-o pe Mariana sa scrie un mesaj pentru familia Alexandrei Maceasanu, tanara ucisa fara mila .

Sora Aurei Ion, scrisoare emotionanta pentru familia Alexandrei: imi cer iertare ca nu am reusit sa inving sistemul corupt din Romania

Sora Aurei Ion, una dintre victimele accidentului aviatic din Apuseni din 2014, a transmis o scrisoare familiei Alexandrei, spunand ca isi cere iertare pentru ca nu a reusit sa invinga sistemul corupt din Romania si s-a ajuns astfel, la o alta tragedie din cauza ca interventia nu a fost la timp.

Sora Aurei Ion, scrisoare emotionanta pentru familia Alexandrei: imi cer iertare

Sora Aurei Ion a trimis o scrisoare emotionanta pentru famiia Alexandrei, adolescenta de 15 ani care a fost ucisa de Gheorghe Dinca, prin care isi cere iertare ca nu a reusit sa invinga sistemul.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Sora Aurei Ion: imi cer iertare pentru ca nu am reusit sa inving sistemul corupt din Romania!

Sora Aurei Ion, studenta la medicina care a murit in tragedia din Muntii Apuseni, dupa ce autoritatile nu au reusit sa localizeze la timp avionul prabusit, intervine in cazul crimelor din.

Sora Aurei Ion, studenta care si-a pierdut viata in tragedia din Apuseni: STS minte cand da vina pe companii. E obligat sa obtina localizarea

Cazul fetei disparute din Caracal a readus in prim-plan balbaiala autoritatilor privind tragedia din Muntii Apuseni. in 2014, un avion de mici dimensiuni, care avea la bord un echipaj medical, s-a prabusit.

Stirile ProTV: Povestea Luizei, fata ucisa de Gheorghe Dinca: Am asteptat-o pana azi

Pana duminica, cand suspectul a recunoscut ca i-a curmat zilele, familia Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta acum patru luni, s-a agatat de speranta ca adolescenta va fi gasita teafara.

Stirile ProTV: Discutia victimei din Caracal cu politia. Le-a spus ca e legata, ca a fost violata

Alexandra Mihaela Macesanu, victima criminalului din Caracal, este nepoata lui Alexandru Cumpanasu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )