Libnet.ro
UNICEF

18:00

Stirile ProTV: Zeci de soferi din Constanta si-au abandonat masinile in camp si au plecat pe jos: E durere

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Zeci de soferi din Constanta si-au abandonat masinile in camp si au plecat pe jos: E durere

Furtuni de zapada, drumuri blocate de ninsori, copaci si stalpi rupti de viscol. Primul episod violent al vremii din aceasta iarna a venit cu un cod rosu in 9 judete din sud-estul Romaniei, care a expirat joi dimineata. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Reactia satenilor din Gorj cand, in loc de zahar si ulei, au primit la primarie detergent si pasta de dinti. Cati au renuntat sa mai ia pachetele

Zilele acestea, primariile din tara impart mii de pachete cu produse de igiena oferite gratuit de Uniunea Europena categoriilor defavorizate.

Stirile ProTV: Doi soti din Oradea au fost gasiti morti in casa, dupa ce au baut cafea. Barbatul avea arsuri pe corp

Un cuplu din Oradea a pierit in casa de vacanta in imprejurari deocamdata neelucidate. Un vecin i-a descoperit fara suflare, la putin timp dupa ce bausera impreuna o cafea.

Reactia spitalului din Constanta, dupa ce o femeie a murit asteptand de 16 ore pe un scaun

Care este reactia spitalului si a politiei dupa ce o femeie a fost lasata sa moara pe scaun, asteptand sa fie internata, si cu cata neglijenta a fost tratata aceasta? Fiul ei a declarat cum a fost nevoit sa astepte 16 ore pe holurile spitalului. Femeie din Constanta decedata pe holul spitalului O femeie in .

O femeie din Constanta A MURIT dupa ce a asteptat 16 ore pe scaun la Urgente

O femeie din Constanta a murit in bratele fiului sau, dupa ce a fost lasata sa astepte 16 ore pe un scaun, pe holul sectiei de Urgente de la Spitalul Judetean. Femeia de 70 de ani a ajuns la spital pe 1.

O femeie din Constanta a murit dupa ce a asteptat 16 ore pe scaun la Urgente, la spitalul judetean

O femeie de 70 de ani din Constanta a murit dupa ce a fost lasata sa astepte 16 ore pe scaun, pe holul sectiei de Urgente de la Spitalul Judetean. Fiul femeii a depus plangere penala la politie in care ii acuza pe medici ca nu s-au ingrijit de starea mamei sale timp de o zi si o noapte, timp in care batrana a fost lasata sa astepte pe scaun, pe holul spitalului. Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa. Potrivit reprezentantilor spitalului, femeia a fost incadrata, la sosirea la unitatea medicala, ca urgenta cod verde, ceea ce inseamna ca, potrivit legii, ea ar fi trebuit sa fie consultata in cel mult 60 de minute. Fiul femeii decedate dupa 16 ore de asteptare pe un scaun la Spitalul Judetean Constanta: Mi-a murit in brate Nu a venit niciun medic sa o consulte.

Stirile ProTV: Ce arata necropsia femeii care a murit dupa 16 ore de asteptare in Spitalul Constanta. Explicatiile medicilor

Familia femeii care a murit la Spitalul judetean Constanta, in bratele fiului ei, dupa 16 ore de asteptare, a primit marti rezultatul necropsiei.

Stirile ProTV: Metoda inedita a unor tineri din Austria pentru a salva planeta. De ani de zile mananca din gunoi

Mancarea risipita produce poluare, cand ar putea sa hraneasca nevoiasi. Cumplit este ca in prezent aruncam, in medie, 100 de kg de alimente pe an, desi 1 roman din 8 traieste in saracie, din venitul minim garantat.

Stirile ProTV: Muzeul secret al traficantilor de droguri. Aici a ajuns pistolul lui El Chapo

Pistoale cu diamante si tot felul de obiecte exclusiviste care le-au apartinut traficantilor de droguri sunt expuse intr-un muzeu secret din Mexic. Doar agentii militari si, ocazional, jurnalistii ii pot trece pragul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )