Libnet.ro
UNICEF

21:15

Stirile ProTV: Reactia satenilor din Gorj cand, in loc de zahar si ulei, au primit la primarie detergent si pasta de dinti. Cati au renuntat sa mai ia pachetele

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Reactia satenilor din Gorj cand, in loc de zahar si ulei, au primit la primarie detergent si pasta de dinti. Cati au renuntat sa mai ia pachetele

Zilele acestea, primariile din tara impart mii de pachete cu produse de igiena oferite gratuit de Uniunea Europena categoriilor defavorizate. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Doi soti din Oradea au fost gasiti morti in casa, dupa ce au baut cafea. Barbatul avea arsuri pe corp

Un cuplu din Oradea a pierit in casa de vacanta in imprejurari deocamdata neelucidate. Un vecin i-a descoperit fara suflare, la putin timp dupa ce bausera impreuna o cafea.

Reactia spitalului din Constanta, dupa ce o femeie a murit asteptand de 16 ore pe un scaun

Care este reactia spitalului si a politiei dupa ce o femeie a fost lasata sa moara pe scaun, asteptand sa fie internata, si cu cata neglijenta a fost tratata aceasta? Fiul ei a declarat cum a fost nevoit sa astepte 16 ore pe holurile spitalului. Femeie din Constanta decedata pe holul spitalului O femeie in .

Stirile ProTV: Raspunsul socant al criminalului belgian prins in Romania, cand e intrebat de ce a ucis

Doi soti belgieni, cautati international pentru omor si vatamare corporala din culpa si considerati extrem de periculosi, au fost prinsi sambata langa Timisoara, la Peciu Nou.

Stirile ProTV: Muzeul secret al traficantilor de droguri. Aici a ajuns pistolul lui El Chapo

Pistoale cu diamante si tot felul de obiecte exclusiviste care le-au apartinut traficantilor de droguri sunt expuse intr-un muzeu secret din Mexic. Doar agentii militari si, ocazional, jurnalistii ii pot trece pragul.

Stirile ProTV: Drama unui cuplu de romani in Marea Britanie, in ultimele 3 zile inainte de Brexit. Nu meritam asta

Un cuplu din Romania, stabilit in Marea Britanie, a fost victima vandalismului, in ultimele trei zile, inainte de Brexit.

HOROSCOP. Cum reactioneaza nativii din zodiac cand sunt descurajati de cei din jur

Fiecare nativ reactioneaza in moduri complet diferite atunci cand sunt puse in anumite situatii. Daca le spui ca nu au nicio sansa sa reuseasca, ca e peste puterile lor, ca nu au suficient talent sau ca le lipsesc anumite abilitati pentru a duce la bun sfarsit o activitate, vor reactiona asa: .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )