Libnet.ro
UNICEF

17:01

STOP TRAFICULUI CU MINORI: Uniunea Europeana face apel la ajutorarea imigrantilor-copii, victime ale abuzurilor

B1 B1,
STOP TRAFICULUI CU MINORI: Uniunea Europeana face apel la ajutorarea imigrantilor-copii, victime ale abuzurilor

Statele membre ale Uniunii Europene trebuie sa depuna mai multe eforturi pentru a opri traficul de imigranti minori neinsotiti, dintre care unii sunt victime ale abuzurilor sexuale, a atras vineri atentia. continuă pe B1

Marea Britanie nu poate iesi din Uniunea Europeana fara acordul Parlamentului

Curtea Suprema a Marii Britanii a decis ca Theresa May trebuie sa ceara acordul Parlamentului in cazul invocarii Articolului 50 din Tratatul de la Lisabona in cazul iesirii din Uniunea Europeana.

Ana Birchall primeste puteri totale in stabilirea mandatelor de negociere cu Uniunea Europeana

Guvernul discuta in sedinta de vineri un proiect de Hotarare care stabileste modul in care Romania negociaza cu Uniunea Europeana deciziile in majoritatea domeniilor. Proiectul facut public consfinteste preluarea de catre Ana Birchall, ministrul delegat pentru afaceri europene din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, a coordonarii intregului proces.

Transparency International: Romania se afla pe locul trei in topul celor mai corupte tari din Uniunea Europeana. Este depasita doar de Bulgaria si Italia

Potrivit raportului realizat de Transparency International pe baza Indicelui de Perceptie a Coruptiei, tara noastra se afla pe locul trei in topul celor mai corupte tari din Uniunea Europeana, potrivit tvr. ro. Topul celor mai corupte tari din lume pentru 2016 cuprinde 176 de state si teritorii si a fost dat publicitatii la Berlin.

Monica Macovei: Alegerea lui Igor Dodon indeparteaza Moldova de Uniunea Europeana, pentru ca este prorus!

Monica Macovei, europarlamentar roman, se arata sceptica in privinta sanselor de apropiere a Republicii Moldova fata de Uniunea Europeana, dupa castigarea alegerilor prezidentiale de la Chisinau de catre Igor Dodon.

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )