Libnet.ro
UNICEF

18:00

STRADA BREXIT: Omagiul unui primar din Franta pentru decizia Marii Britanii de a parasi UE

B1 B1,
STRADA BREXIT: Omagiul unui primar din Franta pentru decizia Marii Britanii de a parasi UE

Un primar extremist din Franta a decis schimbe numele unei strazi din oraselul Beaucaire,in Brexitca un semn de recunostinta pentru decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea. continuă pe B1

STRADA BREXIT: Omagiul unui primar cu privire la decizia Marii Britanii de a parasi UE

Un primar extremist din Franta a decis schimbe numele unei strazi din oraselul Beaucaire,in Brexitca un semn de recunostinta pentru decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea.

Circulatie inchisa in zona Pietei George Enescu din Capitala, pentru petrecerea de Revelion

Circulatia va fi inchisa in zona Pietei George Enescu din Capitala, de vineri pe strada Franklin, iar de sambata, ora 20. 00, pana duminica, la ora 02. 00, pe Calea Victoriei si pe strazile Stirbei Voda, George Enescu, Episcopiei, Constantin Esarcu, Dem.

Traian Basescu il critica dur pe Klaus Iohannis: Din respect pentru romani trebuia sa anuntati desemnarea noului premier intr-o declaratie personala de la Cotroceni

Traian Basescu a criticat dur modul in care seful statului, Klaus Iohannis, a gestionat anuntul desemnarii lui Sorin Grindeanu pentru formarea unui nou Executiv.

Manuel Neuer a fost ales cel mai bun portar din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Fotbalistul Manuel Neuer, portarul echipei Bayern Munchen si al nationalei Germaniei, a fost desemnat cel mai bun portar din lume in anul 2016.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )