Libnet.ro
UNICEF

18:45

Street Delivery. Mai multe gradini posibile, in acest weekend, in Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Street Delivery. Mai multe gradini posibile, in acest weekend, in Bucuresti

Street Delivery, evenimentul urban de arhitectura si arte, are loc in fiecare vara pe strazile oraselor din Romania. in Bucuresti, Street Delivery incepe vineri si se termina duminica seara, iar evenimentul, in acest an cu tema gradini posibile, se desfasoara pe strada Arthur Verona. continuă pe Adevărul

Rata somajului, la un minim istoric. In ce judete se gasesc cele mai multe locuri de munca

In luna martie, rata somajului de la noi din tara a atins un minim istoric. Romania are cel mai mic numar de someri din 1994 incoace, de cand se intocmesc statistici pe aceasta tema.

Rezervatia de la Zarnesti are noi locatari: o ursoaica si cei doi pui ai ei care au dat iama de mai multe ori in gospodariile oamenilor din Cheia

Ursoaica cobora aproape zilnic in gospodariile oamenilor. A fost dusa de mai multe ori in padure, dar nu s-a putut adapta. Singura solutie a fost aducerea ei si a celor doi pui in Rezervatia de la Zarnesti.

FOTO. Protest inedit in Curtea de Arges. Mai multe strazi sunt blocate de sute de oi si de ciobanii nemultumiti de faptul ca pasunile au fost concesionate

Mai multe strazi ale orasului Curtea de Arges au fost blocate, dupa ce mai multi crescatori de animale au protestat, joi, fiind nemultumiti ca pusiunile au fost concesionate, iar ciobanii nu mai au voie cu animalele acolo. Peste 400 de oi au fost aduse in oras, scrie Mediafax.

Cod portocaliu de vijelii in mai multe judete din tara

Mai multe localitati din judetele Ialomita si Calarasi se afla sub Cod portocaliu de vijelii si grindina joi dimineata, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de.

Phenianul a testat mai multe rachete sol-mare, dupa ce Seulul a anuntat ca amana instalarea sistemului antiracheta THAAD

Coreea de Nord a lansat joi mai multe rachete sol-mare de pe coasta sa de est, cel mai recent dintr-o serie de teste balistice prin care sfideaza presiunea mondiala de renuntare la programul sau militar, a anuntat armata sud-coreeana, citata de Reuters. Testele vin la mai putin de o saptamana dupa ce Consiliul de Securitate al ONU a adoptat o serie de sanctiuni vizand statul izolat, care a subliniat ca isi va continua programul nuclear si pe cel balistic fara nicio intarziere, informeaza news. ro.

ALERTA TERORISTA in Danemarca: Mai multe feriboturi care efectuau curse spre Germania au fost evacuate

Mai multe feriboturi ale companiei Scandlines au fost evacuate miercuri din ratiuni de securitate in urma primirii unei amenintari telefonice. De asemenea, au fost suspendate toate transporturile intre.

Procurorii Anticoruptie au rascolit sediile Finantelor Publice din Moldova. Au fost ridicate mai multe documente

In cursul acestei dimineti, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Suceava au facut mai multe perchezitii la ediile unor institutii publice din judetele Botosani, Iasi si Neamt.

Cele mai multe medicamente vandute online, destinate pacientilor cu cancer. 50% din medicamentele comercializate pe internet sunt falsificate

Cele mai multe medicamente comercializate in mediul online sunt destinate pacientilor care au cancer, care sunt cei mai expusi comertului ilegal cu medicamente, arata un raport privind comertul online cu medicamente din surse necontrolate din Romania.

indemnul lui Filip a fost auzit: Politistii au ridicat mai multe sticle de alcool comercializate ilegal pe Internet

Politistii si procurorii din Chisinau au ridicat mai multe bauturi alcoolice in asortiment, comercializate ilegal pe Internet. Asta, dupa ce premierul Pavel Filip a sesizat organele de drept la sedinta Guvernului de miercuri, 17 mai, cand a venit cu o sticla de whiskey marca Jack Daniels, afirmand ca a cumparat-o de pe un site de anunturi din Moldova.

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui, dupa ce mai multe geamuri au cazut dintr-o utilitara

Traficul pe Autostrada Soarelui, pe sensul catre Constanta, se desfasoara cu dificultate, miercuri, intre kilometri 26 si 27, dupa ce mai multe geamuri au cazut pe carosabil dintr-o utilitara, anunta.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )