Libnet.ro
UNICEF

08:15

STUDIU: Persoanele creative inseala mai mult

Antena3 Antena3,
STUDIU: Persoanele creative inseala mai mult

Savantii de peste Ocean au ajuns la concluzia ca oamenii al caror serviciu presupune un plus de creativitate sunt tentati sa-si insele partenerii. Nu pentru ca nu i-ar mai iubi. Doar ca au nevoie de acel ceva c. continuă pe Antena3

Studiu: Persoanele furioase sunt mai predispuse sa sufere atacuri de cord si accidente vasculare

Persoanele cu temperament vulcanic sunt mai predispuse catre un atac de cord sau un atac cerebral, arata un studiu efectuat in Statele Unite, citat de BBC. Riscul este maxim intr-o fereastra de doua ore dupa.

Alimentul numarul 1, ca sa traiesti mai mult

Vrei sa traiesti cat mai mult? Ok, apa vie din fantana tineretii poate nu exista, insa ai putea sa beneficiezi putin de efectele ei consumand un anumit aliment care traieste in apa. Un nou studiu realizat de.

Bancul zilei: De ce traiesc femeile mai mult decat barbatii

Femeile traiesc mai mult decat barbatii pentru ca.

Studiu ACCA: Investitorii doresc mai multa transparenta

Investitorii isi doresc mai multa transparenta din partea companiilor, prin raportarea integrata a rezultatelor financiare si a deciziilor de afaceri, potrivit unui studiu al Association of Chartered Certified Accountants ACCA), trimis astazi redactiei.

Efectul Ucraina pe pietele financiare. Caderi ale Burselor, deprecieri valutare, petrol in crestere. Cine pierde cel mai mult de pe urma acestui conflict? Punctele tari si slabe ale UE.

Bursa de la Moscova scazuse luni la ora 14,45 cu 13%. Petrolul era in crestere. Bursele europene erau si ele pe rosu. Leul se depreciase la randul lui in fata monedei europene drept este, si ca urmare a instabilitatii politice din Romania). Din punct de vedere al businessului mondial, luni a fost o zi pierduta. Sa luam putin urma banilor. Din fiecare 10 euro care sunt investiti in Ucraina, 8 vin din UE. Cine sunt strainii care au plasati cei mai multi bani in Ucraina si cine castiga de pe urma conflictului?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3268 seconds )