Libnet.ro
UNICEF

01:05

Studiu: ce risca barbatii din Statele Unite daca uita sa ofere cadouri de Sf Valentin partenerelor

România Liberă România Liberă,
Studiu: ce risca barbatii din Statele Unite daca uita sa ofere cadouri de Sf Valentin partenerelor

Majoritatea femeilor din SUA sunt de parere ca lipsa unei atentii din partea partenerului lor de Sf. Valentin ar duce la ruperea relatiei, potrivit unui studiu publicat miercuri si citat de EFE, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Stocurile de titei din Statele Unite, la cel mai mare nivel din ultimii 80 de ani

Furtunile care au avut loc in ultima perioada in Statele Unite ale Americii nu au reusit sa creasca semnificativ cererea de petrol, astfel ca stocurile au atins 500 de milioane de barili, acesta fiind cel mai mare nivel din ultimii 80 de ani, potrivit unei analize Saxo Bank citate de Agerpres.

Statele Unite si Arabia Saudita fac apel la incetarea focului si acces umanitar in Siria

Statele Unite si Arabia Saudita au lansat luni un apel la incetarea focului si acces umanitar in Siria, fara sa aduca acuzatii regimului de la Damasc si aliatului sau rus, inainte de o conferinta internationala programata in aceasta saptamana si consacrata razboiului in cauza, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Statele Unite vor instala un sistem antibalistic in Coreea de Sud. China se opune vehement

Statele Unite vor desfasura cat de curand posibil sistemul lor antibalistic numit Terminal High Altitude Area Defense THAAD) in Coreea de Sud, dupa ce sambata Coreea de Nord a lansat o racheta, a afirmat luni un purtator de cuvant al Pentagonului, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Statele Unite fac apel la intensificarea luptei impotriva ISIS

Secretarul american al apararii, Ashton Carter, a facut apel joi la statele care fac parte din coalitia impotriva Statului Islamic sa isi intensifice eforturile, in cadrul unor discutii la Bruxelles menite a accelera campania care urmareste distrugerea gruparii extremiste din Siria si Irak, relateaza DPA, citata de Agerpres.

Statele Unite insista pentru o incetare imediata a focului in Siria

SUA doresc o incetare a focului imediat in Siria si spera sa obtina acest lucru cat mai curand posibil, a anuntat joi un diplomat american la Washington, in plina reuniune internationala la Munchen consacrata razboiului din Siria, relateaza AFP, citata de Agerpres.

CBRE: Statele Unite si Germania detin 53% din investitiile imobiliare, din 2015, din Europa Centrala si de Est

Investitiile in tarile din Europa Centrala si de Est, excluzand Rusia,au crescut cu 25% in 2015,comparativ cu anul precedent si au atins cifra de 9, 9 miliarde euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )