Libnet.ro
UNICEF

00:07

Statele Unite si Arabia Saudita fac apel la incetarea focului si acces umanitar in Siria

România Liberă România Liberă,
Statele Unite si Arabia Saudita fac apel la incetarea focului si acces umanitar in Siria

Statele Unite si Arabia Saudita au lansat luni un apel la incetarea focului si acces umanitar in Siria, fara sa aduca acuzatii regimului de la Damasc si aliatului sau rus, inainte de o conferinta internationala programata in aceasta saptamana si consacrata razboiului in cauza, transmite AFP, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Statutul femeii in Arabia Saudita revine in atentie, dupa ce femeilor li s-a interzis sa intre intr-o cafenea

Statutul femeii in Arabia Saudita a revenit in atentie, dupa ce unei tinere i s-a refuzat accesul intr-o cafenea Starbucks si i s-a cerut sa trimita un barbat pentru a face comanda, noteaza The Telegraph.

Statele Unite vor instala un sistem antibalistic in Coreea de Sud. China se opune vehement

Statele Unite vor desfasura cat de curand posibil sistemul lor antibalistic numit Terminal High Altitude Area Defense THAAD) in Coreea de Sud, dupa ce sambata Coreea de Nord a lansat o racheta, a afirmat luni un purtator de cuvant al Pentagonului, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Stocurile de titei din Statele Unite, la cel mai mare nivel din ultimii 80 de ani

Furtunile care au avut loc in ultima perioada in Statele Unite ale Americii nu au reusit sa creasca semnificativ cererea de petrol, astfel ca stocurile au atins 500 de milioane de barili, acesta fiind cel mai mare nivel din ultimii 80 de ani, potrivit unei analize Saxo Bank citate de Agerpres.

Romanii, oameni de afaceri de succes in Statele Unite, cu viza de investitor E-2

Multi dintre romanii care doresc sa ajunga in Statele Unite asteapta, cu nerabdare, introducerea Romaniei in programul Visa Waiver. Acest program, contrar zvonurilor, nu elimina necesitatea vizelor turistice pentru calatoria in SUA si nici nu implica accesul liber pe piata muncii de acolo.

Oficialii UE fac apel la Turcia sa primeasca refugiatii sirieni

Bruxellesul a facut apel sambata dimineata la Turcia sa-si deschida frontiera pentru cele cateva mii de refugiati sirieni blocati la granita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )