Libnet.ro
UNICEF

00:07

Studiu: Scaderea TVA la alimente a dus la o crestere cu 17% a numarului de produse vandute

B1 B1,
Studiu: Scaderea TVA la alimente a dus la o crestere cu 17% a numarului de produse vandute

Reducerea TVA-ului la 9% la alimente a dus la o crestere cu 17% a numarului de produse vandute in primele doua saptamani din iunie, potrivit unui studiu. Preturile au scazut cu 11% in categoriile monitorizate,. continuă pe B1

Reducerea TVA la alimente a dus la scaderea preturilor cu 11% si cresterea vanzarilor cu 17%

Reducerea TVA la alimente a determinat o scadere medie a preturilor de 11% si o crestere de 17% a numarului de produse vandute, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare Nielsen.

Cum se resimte scaderea TVA si ce produse s-au ieftinit cel mai mult

Reducerea TVA-ului la alimente a insemnat o scadere a preturilor cu 11% si o cresterea vanzarilor cu 17%. Alimentele care s-au ieftinit cel mai mult in urma scaderii TVA-ului la 9 la suta sunt cafeaua, carnea.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1886 seconds )