Studiu: Scaderea TVA la alimente a dus la o crestere cu 17% a numarului de produse vandute
B1,
Reducerea TVA-ului la 9% la alimente a dus la o crestere cu 17% a numarului de produse vandute in primele doua saptamani din iunie, potrivit unui studiu. Preturile au scazut cu 11% in categoriile monitorizate,. continuă pe B1
• Reducerea TVA la alimente a dus la scaderea preturilor cu 11% si cresterea vanzarilor cu 17%
Reducerea TVA la alimente a determinat o scadere medie a preturilor de 11% si o crestere de 17% a numarului de produse vandute, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare Nielsen.
• Cum se resimte scaderea TVA si ce produse s-au ieftinit cel mai mult
Reducerea TVA-ului la alimente a insemnat o scadere a preturilor cu 11% si o cresterea vanzarilor cu 17%. Alimentele care s-au ieftinit cel mai mult in urma scaderii TVA-ului la 9 la suta sunt cafeaua, carnea.