Libnet.ro
UNICEF

18:30

Studiul de fezabilitate pentru autostrada Iasi-Targu Mures va fi revizuit tehnic si valoric

Hotnews Hotnews,
 Studiul de fezabilitate pentru autostrada Iasi-Targu Mures va fi revizuit tehnic si valoric

Studiul de fezabilitate pentru autostrada Iasi-Targu Mures va fi revizuit tehnic si valoric intrucat studiul initial prevede o lucrare de o complexitate deosebita si cu un cost de executie substantial, se arata intr-un raspuns dat de ministrul Transporturilor deputatului de Suceava Ovidiu Iane, citeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Studiul de fezabilitate al autostrazii Iasi-Targu Mures, in atentia Ministerului

Studiul de fezabilitate pentru autostrada Iasi-Targu Mures va fi revizuit tehnic si valoric intrucat studiul initial prevede o lucrare de o complexitate deosebita si cu un cost de executie substantial, se arata intr-un raspuns dat de ministrul.

TAROM ramane la Targu-Mures

Compania TAROM ramane la Targu-Mures si creste numarul de curse la 5. Reprezentantii Consiliului Judetean Mures au negociat cu Taromul, iar rezultatul a fost optim pentru Aeroportul Transilvania Targu-Mures.

HARTA INTERACTIVA Toate ofertele depuse pentru autostrada Sebes-Turda: Aproape 400 milioane de euro pentru 70 de km de autostrada. Vezi traseul viitoarei A 10

Informatiile privind valoarea celor peste 40 de oferte primite de Compania de Autostrazi pentru realizarea celor 4 loturi din autostrada Sebes - Turda au fost publicate luni si amrti in serviciul electronic de achizitii publice. Cei 70 de kilometri dintre Sebes si Turda, tronson ce ar urma sa lege autostrada A1 de autostrada Transilvania A3), au o valoare estimata de catre autoritati la circa 2,48 miliarde de lei circa 550 milioane euro) si ar trebui sa fie gata in aproape doi ani din momentul inceperii lucrarilor. HotNews. ro publica valoarea fiecarei oferte si propune cititorilor o HARTA INTERACTIVA cu traseul viitoarei autostrazi A10 Sebes - Turda.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )