Libnet.ro
UNICEF

09:45

SUA: Administratia Biden doreste sa inchida inchisoarea din Guantanamo

Hotnews Hotnews,
 SUA: Administratia Biden doreste sa inchida inchisoarea din Guantanamo

Presedintele Joe Biden doreste sa inchida inchisoarea din Guantanamo inaintea incheierii mandatului sau, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Casei Albe, Jen Psaki, transmite AFP, citata de Agerpres. Actualul presedinte democrat preia astfel o promisiune de campanie a lui Barack Obama, pe care acesta nu a reusit sa o indeplineasca din lipsa unui compromis cu Congresul. intrebata in cadrul conferintei de presa zilnice despre o posibila inchidere a inchisorii din Guantanamo in timpul mandatului lui Joe Biden, purtatoarea de cuvant a Casei Albe a raspuns: Cu siguranta este scopul si intentia noastra. continuă pe Hotnews

Administratia Biden doreste sa inchida inchisoarea din Guantanamo

Presedintele Joe Biden doreste sa inchida inchisoarea din Guantanamo inaintea incheierii mandatului sau, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Casei Albe, Jen Psaki, transmite AFP, citata de Agerpres.

Administratia Biden vrea sa inchida inchisoarea militara de la Guantanamo Bay

Administratia Biden a lansat o evaluare oficiala referitoare la viitorul inchisorii militare de la Guantanamo Bay, Cuba, reluand obiectivul din era Obama de a inchide acest centru de detentie controversat, a declarat, vineri, un oficial al Casei Albe, transmite Reuters.

Administratia Biden se va alatura discutiilor economice din cadrul G7

Noua administratie americana a presedintelui Joe Biden se va alatura in aceasta saptamana discutiilor din cadrul Grupului celor mai dezvoltate sapte natiuni ale lumii G7) referitoare la economia mondiala, alte natiuni bogate asteptandu-se la o indepartate decisiva de nationalismul America First al lui Donald Trump.

Administratia Biden se va alatura discutiilor economice din cadrul G7, cu o indepartare decisiva de nationalismul America First al lui Trump

Noua administratie americana a presedintelui Joe Biden se va alatura in aceasta saptamana discutiilor din cadrul Grupului celor mai dezvoltate sapte natiuni ale lumii G7) referitoare la economia mondiala, alte natiuni bogate asteptandu-se la o indepartate decisiva de nationalismul America First al lui Donald Trump, transmite Reuters.

Administratia Biden pune presiuni pe Kim Jong-un: Denuclearizarea Coreei de Nord, o prioritate absoluta

Programele nucleare si balistice ale Coreei de Nord reprezinta o prioritate absoluta pentru Washington, care ramane determinat pe calea denuclearizarii acestei tari din Asia, a anuntat vineri Departamentul de Stat al SUA, potrivit Reuters.

Administratia Biden suspenda politica lui Trump de expulzare automata a solicitantilor de azil spre Mexic

Controversata politica a lui Donald Trump in domeniul migratiei ce consta in expulzarea solicitantilor de azil spre Mexic in timpul examinarii dosarului lor va fi suspendata incepand cu saptamana viitoare, a anuntat vineri administratia lui Joe Biden, informeaza AFP si Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )