Libnet.ro
UNICEF

19:00

SUA: Barack Obama a semnat o ordonanta care permite negocieri cu teroristii care detin cetateni americani

B1 B1,
SUA: Barack Obama a semnat o ordonanta care permite negocieri cu teroristii care detin cetateni americani

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a semnat o ordonanta care va permite negocierea cu organizatii teroriste care detin cetateni americani. Negocierile vor putea avea loc pentru identificarea. continuă pe B1

SUA schimba tactica in negocierile cu teroristii. Ce se va intampla cu ostaticii americani

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a semnat o ordonanta care va permite negocierea cu organizatii teroriste care detin cetateni americani, anunta Casa Alba, citata de CNN. Potrivit.

Casa Alba: Barack Obama a condamnat prejudecatile religioase cu ocazie unui dineu

Presedintele american Barack Obama a criticat prejudecatile cu caracter religios in timpul unei cine de tip Iftar organizate la Casa Alba cu ocazia Ramadanului. Iftarul ne aminteste de libertatile comune pe care.

Barack Obama, despre rasismul din America: Nu suntem vindecati de el

Presedintele american Barack Obama a folosit termenul peiorativ nigger intr-o discutie despre rasismul din America. Obama a vorbit in cadrul unui interviu cu actorul Marc Maron despre relatiile dintre rase si.

Sotia ministrului israelian de Interne isi cere scuze dupa o gluma rasista despre Barack Obama

Sotia ministrului israelian de Interne Silvan Shalom, Judy Mozes, si-a cerut scuze, duminica, dupa ce a postat pe Twitter o gluma rasista, in care l-a numit pe presedintele american Barack Obama negru si slab, relateaza CNN.

Facebook a creat un algoritm care permite recunoasterea unei persoane in proportie de 83%, chiar daca nu i se vede fata

Facebook a creat un nou algoritm care permite identificarea unui utilizator chiar daca nu i se vede fata. Mai exact, acesta se foloseste de date precum culoarea parului, forma fetei, a corpului sau codul.

Romanii l-au creat primii: dispozitivul care permite orbilor sa vada cu ajutorul limbii

Oamenii de stiinta au prezentat o procedura care dureaza opt minute si este total lipsita de durere, prin care ai putea obtine o vedere de trei ori mai buna decat a unui om normal. Procedura despre care vorbim reprezinta o metoda prin care cei cu probleme de vedere le pot ameliora considerabil. Acum, insa, a [] Romanii l-au creat primii: dispozitivul care permite orbilor sa vada cu ajutorul limbii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Facebook, in centrul unei controverse. Aplicatia care permite identificarea utilizatorilor ar putea fi disponibila oricui

Facebook a creat un algoritm care poate identifica un utilizator fara sa mai aiba nevoie de vizualizarea chipului acestuia, folosindu-se de alte caracteristici, precum culoarea parului, forma fetei, a corpului si.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )