Libnet.ro
UNICEF

22:30

Casa Alba: Barack Obama a condamnat prejudecatile religioase cu ocazie unui dineu

B1 B1,
Casa Alba: Barack Obama a condamnat prejudecatile religioase cu ocazie unui dineu

Presedintele american Barack Obama a criticat prejudecatile cu caracter religios in timpul unei cine de tip Iftar organizate la Casa Alba cu ocazia Ramadanului. Iftarul ne aminteste de libertatile comune pe care. continuă pe B1

Barack Obama, despre rasismul din America: Nu suntem vindecati de el

Presedintele american Barack Obama a folosit termenul peiorativ nigger intr-o discutie despre rasismul din America. Obama a vorbit in cadrul unui interviu cu actorul Marc Maron despre relatiile dintre rase si.

Fiicele lui Barack Obama: cum au crescut si cum a evoluat stilul lor

Fiicele lui Barack Obama au crescut sub ochii publicului. Iata cum a evoluat inclusiv stilul lor vestimentar in ultimii zece ani de cand tatal lor este Presedintele Statelor Unite ale Americii.

Sotia ministrului israelian de Interne isi cere scuze dupa o gluma rasista despre Barack Obama

Sotia ministrului israelian de Interne Silvan Shalom, Judy Mozes, si-a cerut scuze, duminica, dupa ce a postat pe Twitter o gluma rasista, in care l-a numit pe presedintele american Barack Obama negru si slab, relateaza CNN.

Un fost bucatar de la Casa Alba, gasit mort dupa ce fusese dat disparut

Un fost bucatar de la Casa Alba a fost gasit mort intr-o zona muntoasa din statul american New Mexico. Walter Scheib a fost bucatar la Casa Alba in timpul mandatelor presedintilor Bill Clinton si George W.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )