Libnet.ro
UNICEF

08:00

SUA: Un barbat a fost arestat pentru uciderea unei adolescente din Texas la aproape 50 de ani de la comiterea crimei

Hotnews Hotnews,
 SUA: Un barbat a fost arestat pentru uciderea unei adolescente din Texas la aproape 50 de ani de la comiterea crimei

Un barbat a fost arestat si pus sub acuzare pentru uciderea in 1974 a unei adolescente din Texas dupa aproape 50 de ani de investigatii si avans al tehnologiei ADN, relateaza Associated Press si ABC News. continuă pe Hotnews

Hristos invatatorul a fost arestat. Cine e barbatul care sustine ca e reincarnarea lui Iisus VIDEO

Agentii FSB din Rusia l-au arestat pe Visarion Hristos invatatorul, conducatorul unui cult care il considera pe barbat, reincarnare lui Iisus Hristos. Hristos invatatorul a fost arestat Atat conducatorul unui cult mesianic, dar si aghiotantii sai au fost retinuti in Siberia, la una dintre comunele sectei, dupa ce au fost acuzati de folosirea banilor adeptilor .

Ce avea Nicolae Ceausescu in buzunare, cand a fost arestat. Toata lumea a fost uluita sa descopere asta

Cu toate ca au trecut peste 30 de ani de la Revolutie, moment care a culminat cu moartea dictatorilor Elena si Nicolae Ceausescu, fascinatia romanilor pentru fostii lideri comunisti a ramas foarte mare. Acest fapt este de inteles, mai ales ca cei doi si-au lasat amprenta asupra poporului roman, de multe ori intr-un mod nu .

Fostul sef de cabinet al premierului maltez Joseph Muscat, arestat pentru spalare de bani

Fostul sef de cabinet al premierului maltez Joseph Muscat, Keith Schembri, a fost arestat astazi pentru spalare de bani, au relatat media locale.

Cine este in spatele tentativei de omor a presedintelui Donald Trump. Suspectul a fost arestat

Autoritatile au declarat ca un suspect a fost arestat dupa trimiterea unui plic care continea otrava presedintelui Donald Trump.

Vladimir Putin a fost propus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021

Presedintele rus Vladimir Putin a fost propus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021, distinctie la care aspira de asemenea si Donald Trump, a anuntat joi scriitorul rus Serghei Komkov, anunta agentia de presa Efe.

Trei minori au fost retinuti pentru talharie si furt calificat la Ploiesti

Politistii din Ploiesti au efectuat, ieri, cinci perchezitii domiciliare la persoane banuite de talharie si furt calificat. in urma lor, trei minori, cu varste intre 14 si 18 ani au fost retinuti pentru 24 de ore, pentru audieri, conform Observatorului Prahovean.

Barbat din Arges, arestat pentru viol. Individul e acuzat ca si-a agresat fizic toti cei sapte copii

Judecatoria Pitesti a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a unuibarbat din comuna argeseana Poiana Lacului care si-a violat fiica si si-a agresat fizic toti copiii.

5 companii, amendate cu 2,2 milioane de lei pentru trucarea unei licitatii la reabilitarea strazilor din Municipiul Pitesti

Cinci companii s-au asociat pentru a participa cu o oferta comuna la procedura de achizitie publica, impartita in cinci loturi, pentru reabilitarea strazilor din Pitesti. Aceasta a fost singura oferta depusa in cadrul licitatiei. Sub aparenta de legalitate a constituirii asocierii, cele cinci firme s-au inteles sa nu se concureze intre ele si sa imparta contractele aferente celor cinci loturi ale procedurii, a anuntat joi Consiliul Concurentei, care le-a aplicat o amenda de 2,23 milioane de lei aprox. 000 euro).

Consiliul European a fost amanat pentru perioada 1-2 octombrie

Consiliul European nu se va mai intruni pe 24-25 septembrie ci pe 1-2 octombrie, potrivit unei decizii luate de presedintele Charles Michel, a anuntat purtatorul de cuvant al acestuia Barend Leyts.

4 criterii importante pentru alegerea unei firme de transport

Pentru foarte multi oameni, calatoriile cu microbuzul sau autocarul, pe diferite distante, pot repre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )