Libnet.ro
UNICEF

06:00

SUA au dat unda verde desfiintarii UDMR pentru instigarea la conflicte interetnice pe model rusesc

Adevărul Adevărul,
SUA au dat unda verde desfiintarii UDMR pentru instigarea la conflicte interetnice pe model rusesc

Nu e prima oara cand depun o plangere penala impotriva extremistilor maghiari. Brusc insa, DIICOT s-a autosesizat din senin si s-a miscat in sfarsit impotriva UDMR. Coroborat cu ofensiva diplomatica a SUA impotriva dictaturii lui Viktor Orban, e clar ca Washingtonul s-a saturat de cozile de topor maghiare ale Rusiei din Ungaria si din Romania. Si uite asa Romania poate sa scape legal de extremistii maghiari!. continuă pe Adevărul

SUA a dat unda verde desfiintarii UDMR vinovata de instigare la conflicte interetnice pe model rusesc

Nu e prima oara cand depun o plangere penala impotriva extremistilor maghiari. Brusc insa, DIICOT s-a autosesizat din senin si s-a miscat in sfarsit impotriva UDMR. Coroborat cu ofensiva diplomatica a SUA impotriva dictaturii lui Viktor Orban, e clar ca Washingtonul s-a saturat de cozile de topor maghiare ale Rusiei din Ungaria si din Romania. Si uite asa Romania poate sa scape legal de extremistii maghiari!.

Ioan Niculae: Nu o cunosc pe Alina Bica si nu i-am dat 3,5 milioane euro pentru tergiversarea dosarului Romgaz

Patronul grupului InterAgro, Ioan Niculae, sustine printr-un comunicat de presa ca nu o cunoaste pe Alina Bica, fostul procuror sef al DIICOT, si nici nu i-a oferit, direct sau prin intermediari, suma de 3,5 milioane euro pentru tergiversarea dosarului Romgaz. Ioan Niculae mai sustine ca termenul de prescriptie la infractiunea de subminare a economiei nationale este de 30 de ani, motiv pentru care dosarul nu poate fi tergiversat atat timp. Reamintim ca un document al DNA, publicat de jurnalistul Robert Turcescu, arata ca fosta procuror-sef Alina Bica ar fi intervenit pentru solutionarea unui dosar in care este implicat Ioan Niculae, in schimbul unor avantaje. Ioan Niculae i-ar fi dat Alinei Bica 3,5 milioane euro mita pentru a scapa de dosarul in care este acuzat de subminarea economiei nationale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )