Libnet.ro
UNICEF

21:15

SUA: Incident armat in centrul orasului Washington

B1 B1,
SUA: Incident armat in centrul orasului Washington

Un individ care incerca sa comita un atac cu un cutit a fost impuscat de agentii de securitate in centrul orasului Washington, informeaza Fox News. Un barbat a scos un cutit si a ranit cel putin o. continuă pe B1

Incident armat in centrul orasului Washington

Agenti de securitate au impuscat un individ care incerca sa comita un atac cu un cutit, vineri, in centrul orasului Washington, in contextul ceremoniilor comemorative organizate la 14 ani de la atentatele din.

SUA: Incident armat in Gara Union din Washington

Agenti de securitate au impuscat un individ care incerca sa comita un atac cu un cutit, vineri, in centrul orasului Washington, in contextul ceremoniilor comemorative organizate la 14 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001, afirma surse citate de Fox News, potrivit Mediafax.

SUA: INCIDENT ARMAT in centrul capitalei Washington

Un barbat a scos un cutit si a injunghiat cel putin o persoana, vineri, in Gara Union din Washington DC, situata in apropierea sediului Congresului SUA. Persoana injunghiata a fost transportata la spital.

Incident armat in centrul capitalei Statelor Unite - Fox News

Agenti de securitate au impuscat un individ care incerca sa comita un atac cu un cutit, vineri, in centrul orasului Washington, in contextul ceremoniilor comemorative organizate la 14 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001, afirma surse citate de Fox News.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )