Libnet.ro
UNICEF

20:45

SUA: O retragere a trupelor ruse din Ucraina ar fi un prim pas bun, dar mic

Adevărul Adevărul,
SUA: O retragere a trupelor ruse din Ucraina ar fi un prim pas bun, dar mic

O retragere a trupelor ruse de pe teritoriul ucrainean reprezinta un prim pas bun, dar mic, a apreciat, miercuri, Departamentul american de Stat, in contextul in care presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a anuntat ca majoritatea fortelor de lupta ruse s-au retras, informeaza AFP, citata de Mediafax. continuă pe Adevărul

SUA: Retragerea partiala a trupelor ruse din estul Ucrainei ar fi un prim pas, dar mic

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat miercuri ca majoritatea trupelor ruse prezente in Ucraina au parasit teritoriul, la cinci zile dupa intrarea in vigoare a unui armistitiu pentru a pune capat conflictului din estul separatist.

Majoritatea trupelor ruse au parasit teritoriul Ucrainei, anunta Petro Porosenko

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat miercuri ca majoritatea trupelor ruse prezente in Ucraina au parasit teritoriul, la cinci zile dupa intrarea in vigoare a unui armistitiu pentru a pune capat.

Petro Porosenko: Majoritatea trupelor ruse au parasit teritoriul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat miercuri ca majoritatea trupelor ruse prezente in Ucraina au parasit teritoriul, la cinci zile dupa intrarea in vigoare a unui armistitiu pentru a pune capat conflictului din estul separatist, relateaza.

Presedintele ucrainean: Majoritatea trupelor ruse au parasit teritoriul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat miercuri ca majoritatea trupelor ruse prezente in Ucraina au parasit teritoriul, la cinci zile dupa intrarea in vigoare a unui armistitiu pentru a pune capat.

Vesti nesperat de bune din Ucraina. Ce se intampla ACUM in tara vecina Romaniei

Majoritatea trupelor ruse de pe teritoriul Ucrainei s-au retras, a anuntat Presedintele ucrainean Petro Porosenko. Oficial, armistitiul rezista in estul Ucrainei, spune liderul de la Kiev. El promite ca va acorda.

LIVE TEXT Criza din Ucraina OSCE: Armistitiul din Ucraina functioneaza in general, insa este subred/ Schimb de prizonieri, asteptat miercuri

Protocolul de incetare a focului in estul Ucrainei, semnat vineri la Minsk, a functionat pana acum, in cea mai mare parte, insa ramane subred, a declarat luni un oficial de rang inalt din cadrul OSCE, potrivit Reuters. Totodata, liderul rebel Andrei Purgin a declarat ca separatistii se pregatesc pentru un schimb de prizonieri cu Kievul, negociat in cadrul discutiilor care au dus la incheierea armistitiului. ----------------Ora 12:25 Exercitiu Sea Breeze Ucraina-SUA la Marea Neagra, la care participa si RomaniaUrmareste pe HotNews. ro principalele evenimenet de luni privind situatia din Ucraina.

Petrolul scade sub 100 de dolari pe baril, in ciuda tensiunilor din Ucraina, Irak si Libia

Aurul negru a scazut sub pragul de 100 de dolari pe baril luni, la Londra, o premiera de la finele lui iunie 2013, din cauza unei oferte abundente legata cresterea ponderii petrolului de sist pe piete, care compenseaza tensiunile legate de conflictele din Ucraina si Irak, scrie AFP. Principalul motiv al tendintei actuale este abundenta ofertei pe piata petroliera, au explicat economistii Commerzbank: din cauza cresterii productiei petrolului de sist, SUA importa din ce in ce mai putin petrol din Africa de Vest, care ajunge pe piata europeana, determinand o abundenta pe zona ofertei.

Moscova acuza Uniunea Europeana ca SUBMINEAZA procesul de rezolvare pasnica a crizei din Ucraina

Dupa anuntarea, joi, de catre Bruxelles, a unor noi sanctiuni impotriva Rusiei, Moscova a replicat ca UE submineaza procesul de reglementare pasnica din Ucraina, informeaza Mediafax.

Ultima HARTA a conflictului din Ucraina arata ca situatia este ALARMANTA!

Consiliul de Securitate si Aparare din Ucraina a publicat recent o harta care descrie concret situatia alarmanta din tara vecina, aflata in pragul unui razboi civil, in pofida armistitiului semnat vineri de autoritatile ucrainene si rebelii.

Vladimir Putin acuza occidentalii ca utilizeaza criza din Ucraina pentru a reanima NATO

Presedintele rus, Vladimir Putin, i-a acuzat miercuri pe occidentali ca utilizeaza criza din Ucraina pentru a reanima NATO, relateaza AFP. Criza din Ucraina care, in fond, a fost provocata si creata de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )