Libnet.ro
UNICEF

21:00

SUA: Retragerea partiala a trupelor ruse din estul Ucrainei ar fi un prim pas, dar mic

România Liberă România Liberă,
SUA: Retragerea partiala a trupelor ruse din estul Ucrainei ar fi un prim pas, dar mic

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat miercuri ca majoritatea trupelor ruse prezente in Ucraina au parasit teritoriul, la cinci zile dupa intrarea in vigoare a unui armistitiu pentru a pune capat conflictului din estul separatist. continuă pe România Liberă

Petro Porosenko: Conflictul din estul Ucrainei nu poate fi castigat doar prin mijloace militare

Conflictul din estul Ucrainei dintre armata si rebelii prorusi nu poate fi castigat doar prin mijloace militare, a declarat, luni, la Mariupol, presedintele ucrainean Petro Porosenko, informeaza AFP,.

Petro Porosenko: Conflictul din estul Ucrainei nu poate fi castigat doar prin mijloace militare

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat, luni, ca este imposibil de castigat conflictul din estul Ucrainei dintre armata si rebelii prorusi doar prin mijloace militare. Liderul ucrainean a cerut o.

Cartea pe care RUSIA o joaca in fata lumii. Ce se va intampla cu regiunile din estul Ucrainei: Speram ca negocierile sa inceapa mai repede

Armistitiul rezista in estul Ucrainei, in ciuda bombardamentelor care au continuat. Moscova a avansat acum ideea acordarii unui statut special regiunilor din est pentru a pune capat luptelor. Uniunea.

Porosenko: Situatia din estul Ucrainei s-a SCHIMBAT RADICAL de la semnarea armistitiului

Kievul si separatistii au semnat vineri la Minsk un acord care prevede in primul rand o incetare a focului, respectat in general, in pofida acuzatiilor reciproce de incalcare. Daca persista, armistitiul risca sa confirme pierderea controlului de catre Kiev a teritoriilor aflate in prezent sub controlul rebelilor prorusi din estul tarii.

SUA: O retragere a trupelor ruse din Ucraina ar fi un prim pas bun, dar mic

O retragere a trupelor ruse de pe teritoriul ucrainean reprezinta un prim pas bun, dar mic, a apreciat, miercuri, Departamentul american de Stat, in contextul in care presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a anuntat ca majoritatea fortelor de lupta ruse s-au retras, informeaza AFP, citata de Mediafax.

Petro Porosenko: Majoritatea trupelor ruse au parasit teritoriul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat miercuri ca majoritatea trupelor ruse prezente in Ucraina au parasit teritoriul, la cinci zile dupa intrarea in vigoare a unui armistitiu pentru a pune capat conflictului din estul separatist, relateaza.

Majoritatea trupelor ruse au parasit teritoriul Ucrainei, anunta Petro Porosenko

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat miercuri ca majoritatea trupelor ruse prezente in Ucraina au parasit teritoriul, la cinci zile dupa intrarea in vigoare a unui armistitiu pentru a pune capat.

Presedintele ucrainean: Majoritatea trupelor ruse au parasit teritoriul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat miercuri ca majoritatea trupelor ruse prezente in Ucraina au parasit teritoriul, la cinci zile dupa intrarea in vigoare a unui armistitiu pentru a pune capat.

Barroso: UE intentioneaza sa coopereze cu Rusia in estul Ucrainei. Un nou razboi rece nu corespunde intereselor nimanui

Uniunea Europeana intentioneaza sa coopereze cu Federatia Rusa pentru a se ajunge la o solutie politica a conflictului din estul Ucrainei, a declarat presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso,.

Kievul si separatistii se acuza din nou de iNCALCAREA armistitiului in estul Ucrainei

Ministerul ucrainean al Apararii a acuzat din nou separatistii prorusi de incalcarea armistitiului in mai multe localitati din estul Ucrainei, relateaza agentia Ukrinform, in pagina electronica, potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )