Libnet.ro
UNICEF

14:00

SUA: Trei elevi, raniti intr-un atac armat la un liceu.

România Liberă România Liberă,
SUA: Trei elevi, raniti intr-un atac armat la un liceu.

Trei elevi americani au fost impuscati, miercuri dupa-amiaza, la iesirea dintr-un liceu din orasul Pittsburgh statul Pennsylvania), transmite AP, conform Agerpres. Potrivit relatarilor de la fata locului, atacul a fost condus de una sau de trei persoane necunoscute, care au aparut brusc dintr-o zona impadurita. Doi dintre elevi au fost raniti in zona capului si cel de-al treilea a fost atins de gloante in picioare si intr-un brat. Atacatorii au reusit sa dispara. Respectivul liceu, Brashear . continuă pe România Liberă

SUA: Atac armat la un liceu din Pittsburgh, trei elevi au fost raniti

Trei elevi americani au fost impuscati miercuri dupa-amiaza la iesirea dintr-un liceu din orasul Pittsburgh statul Pennsylvania), in urma atacului ei fiind raniti, dar starea lor nu este grava, transmite.

Bacau: Trei elevi au fost loviti de o masina pe o trecere de pietoni

Trei elevi au fost spitalizati, miercuri, dupa ce au fost loviti de o masina pe o trecere de pietoni in Bacau. Cei trei copii, in varsta de 13 si 14 ani, au fost accidentati in timp ce mergeau la scoala, r.

Bacau: Trei elevi, loviti de o masina pe o trecere de pietoni.

Trei elevi in varsta de 13 si 14 ani au fost transportati la spital, miercuri, dupa ce au fost loviti de o masina pe o trecere de pietoni din municipiul Bacau, transmite Mediafax. Pe numele soferului a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Copiii au fost accidentati in timp ce mergeau la scoala, potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau. In urma accidentului, minorii au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau. In ceea ce-l priveste pe sofer, .

SUA: Trei raniti, in urma unui accident produs la uzina constructorului de masini electrice Tesla

In urma unei defectiuni tehnice, produsa, miercuri, intr-o uzina a constructorului de masini electrice Tesla, trei persoane au fost grav ranite, relateaza AFP. Incidentul de la Tesla impica un echipament.

Valcea: Doi elevi raniti usor, dupa ce un microbuz scolar cu 9 copii a fost lovit de un autoturism

Doi elevi de 8 ani, din judetul Valcea, au fost raniti usor, miercuri, dupa ce microbuzul scolar a fost lovit de un autoturism condus de o femeie aflata sub influenta alcoolului. Accidentul s-a petrecut in.

Cei trei tineri morti intr-un accident pe centura vor fi inmormantati astazi

Cei trei tineri care au murit in acelasi cumplit accident, vor fi inmormantati, astazi la aceeasi or, dar in cimitire diferite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )