Libnet.ro
UNICEF

07:15

Suceava: Un barbat a fost arestat dupa ce a furat bunurile unui sofer de camion care prezenta actele Politiei

B1 B1,
Suceava: Un barbat a fost arestat dupa ce a furat bunurile unui sofer de camion care prezenta actele Politiei

Un barbat din judetul Suceava a fost arestat, vineri, dupa ce a furat telefonul mobil si banii unui sofer, in timp ce acesta prezenta actele Politiei, informeaza Mediafax. Barbatul din localitatea. continuă pe B1

FRAUDA BAC Mangalia: Profesorul care vandut subiectele la chimie a fost ARESTAT.

Presedintele comisiei de bacalaureat de la Liceul Ion Banescu din Mangalia, retinut, joi, pentru luare de mita, dupa ce ar fi primit mita 3. 000 de euro si cazare intr-un hotel din Saturn, a fost arestat preventiv, transmite Mediafax. Magistratii Tribunalului Constanta au admis, vineri, propunerea de arestare preventiva formulata de procurorii anticoruptie impotriva lui Gheorghe Amza, seful comisiei de bacalaureat de la Liceul Ion Banescu din Mangalia, si au emis mandat, pentru 29 de zile, .

Jucator de fotbal american, arestat dupa ce a latrat la un caine al politiei

Un jucator al echipei de fotbal american Florida Gators, Antonio Morrison, a fost arestat la sfarsitul saptamanii dupa ce a latrat catre un caine al politiei, opunand apoi rezistenta politistului care.

Conductorul trenului din Spania a fost arestat preventiv. Contul acestuia de Facebook, in care lauda excesul de viteza, starneste controverse

Unul dintre cei doi conductori ai trenului care a deraiat miercuri in Spania, un accident in care si-au pierdut viata 80 de persoane, a fost arestat preventiv vineri, in conditiile in care profilul sau de Facebook, unde lauda excesul de viteza, starneste controverse.

Buzau: Masini avariate si geamuri sparte, dupa ce acoperisul unui bloc a fost smuls de o furtuna

Patru masini au fost avariate si geamurile mai multor apartamente au fost sparte dupa ce acoperisul unui bloc a fost smuls de o furtuna puternica care s-a abatut in aceasta seara, in Buzau. La cateva.

Ungaria: Cel putin 15 persoane au fost ranite dupa ce un autocar s-a rasturnat pe autostrada M1

Cel putin 15 persoane au fost ranite dupa ce un autocar elvetian, care transporta muncitori sezonieri sarbi s-a rasturnat, miercuri, pe autostrada M1, intre Viena si Budapesta, potrivit Politiei locale, citate.

Faze tari: Ce pozitii sexuale impunea Biserica in Evul Mediu; Un jucator de fotbal american a fost arestat pentru ca a latrat la un caine al politiei; Si-au regasit tatal la 22 de ani dupa ce l-au declarat mort. Sunt gay, el este iubitul meu

Tratament inedit: dau 250 dolari ca sa li se puna melci pe fata. Un tratament cosmetic cu melci vii care se tarasc pe fata clientelor reprezinta o noua moda in saloanele de infrumusetare. Bizarul tratament. Un smecher cu Touareg a batut o soferita care i-a franat brusc in fata pentru a evita lovirea unui copil! Barbatul a urmarit-o si a batut-o in trafic - Politia nu face nimic.

Valentin Banciu, campionul de raliuri din Hunedoara, a fost arestat

Curtea de Apel Alba Iulia a dispus arestarea preventiva a lui Valentin Banciu 49 de ani), pilot de raliuri si angajat al Registrului Auto Roman Deva. Valentin Banciu a fost acuzat de infractiuni de coruptie.

Trei militari NATO au fost ucisi dupa un atentat sinucigas

Trei militari NATO si un translator afgan au fost ucisi in estul Afganistanului de un terorist sinucigas calare pe un magar. Alti patru soldati afgani au fost raniti. Potrivit autoritatilor locale si.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )