Libnet.ro
UNICEF

16:00

Suedezii considera ca imunitatea de grup este cea mai eficienta solutie impotriva COVID-19, in lipsa unui vaccin. Numarul deceselor este in scadere

B1 B1,
Suedezii considera ca imunitatea de grup este cea mai eficienta solutie impotriva COVID-19, in lipsa unui vaccin. Numarul deceselor este in scadere

Suedia are o abordare diferita in lupta cu pandemia de coronavirus. Spre deosebire de majoritatea tarilor dezvoltate, inclusiv de tarile vecine, Norvegia siDanemarca, Suedia a. continuă pe B1

VIDEO Cea mai ascultata piesa din ultimul deceniu - Cum arata top 10

Piesa Happy, a lui Pharrell Williams, este cea mai ascultata in ultimul deceniu, potrivit rezultatelor unui top realizat de BBC Radio 2, iar podiumul este completat de Rolling in the Deep, a lui Adele, si Moves Like Jagger, a lui Maroon 5 si Christina Aguilera.

CTP, atac dur la Patriarh: Cea mai mare tristete a domnului Daniel nu e ca 400 de romani au murit cu zile, ci ca nu au clienti

Gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a criticat vineri seara pe Patriarhul Daniel dupa ce acesta ar fi declarat ca cea mai mare tristete a preotilor romani e ca nu au credinciosi la slujba. Nu aceasta e cea mai mare tristete a domnului Daniel, ci ca nu au clienti, a rabufnit CTP, referindu-se la cei 400 de romani care au murit cu zile din pricina acestui virus.

IN MARTIE: Ungaria, Polonia, Cehia si Romania, tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei

Rata anuala a inflatiei in zona euro a fost de 0,7% in martie, in scadere comparativ cu 1,2% luna precedenta, si de 1,2% in Uniunea Europeana, de asemenea in declin fata de 1,6% luna anterioara, tarile membre UE cu cea mai ridicata inflatie fiind Ungaria, Polonia, Cehia si Romania, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

IN FEBRUARIE: Romania, Slovenia si Slovacia au raportat cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE

Romania, Slovenia si Slovacia au inregistrat cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, in februarie, comparativ cu perioada similara din 2019, arata datele publicate, vineri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

FOTO Vela, catre cei care l-au criticat pentru acordul cu Biserica: Am cautat cea mai buna solutie sa putem simti atat cat se poate sarbatoarea Pastelui

Ministrul de Interne le raspunde celor care l-au criticat pentru acordul incheiat cu Biserica sustinand ca a cautat cea mai buna solutie, astfel incat sa putem simti atat cat se poate sarbatoarea Pastelui. El spune ca a observat criticile fata de acest subiect, dar si ca o parte din partide au speculat politic acest subiect.

MARCEL VELA DESPRE ACORDUL CU BOR: Am cautat cea mai buna solutie, astfel incat sa putem simti, atat cat se poate, sarbatoarea Pastelui

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a postat, joi Seara, pe pagina sa de socializare, un mesaj in care face referire la acordul cu Biserica Ortodoxa Romana si masurile luate in preajma Sarbatorilor Pascale. Ministrul spune ca a urmarit comentariile si a observat criticile, dar a cautat cea mai buna solutie, astfel incat sa putem simti, atat cat se poate, sarbatoarea Pastelui.

Cea mai mare universitate din tara anunta admitere online

Cea mai mare universitate din Romania - Universitatea Babes-Bolyai UBB) din Cluj-Napoca - anunta ca admiterea si examenele de finalizare a studiilor de licenta si master vor fi organizate online. Candidatii se vor putea inscrie tot online, iar documentele originale vor fi prezentate la inceperea anului universitar.

Mino Raiola a fost desemnat cea mai influenta persoana din fotbalul din Olanda

Impresarul Mino Raiola a fost desemnat cea mai influenta persoana din fotbal in Olanda, conform unui sondaj organizat de publicatia Voetbal International in randul jucatorilor, antrenrilor si conducatorilor.

Cluj-Napoca: Cea mai mare Sala Polivalenta din tara va deveni centru de suport medical

Autoritatile din Cluj-Napoca pregatesc scenariul transformarii BT Arena, cea mai mare arena sportiva din tara pana la 10. 000 locuri), in centru de suport medical pentru bolnavii afectati de Covid-19.

Anunt deosebit pentru romanii cu cont bancar: cea mai mare banca a anuntat ce le pregateste celor cu rate

Zeci de mii de romani se confrunta acum cu o dilema: isi amana sau nu ratele? Cea mai mare banca din Romania sustine ca lucreaza la un instrument care sa-i ajute in aceasta perioada.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )