Libnet.ro
UNICEF

01:06

Suedia intentioneaza sa emita pasapoarte digitale pentru persoanele vaccinate anti Covid

B1 B1,
Suedia intentioneaza sa emita pasapoarte digitale pentru persoanele vaccinate anti Covid

Suedia a anuntat joi ca intentioneaza sa emita pasapoarte digitale pentru persoanele vaccinate impotriva noului coronavirus. Documentele ar urma sa fie folosite pana la vara pentru a scapa de restrictiile. continuă pe B1

Suedia intentioneaza sa emita pasapoarte digitale pentru persoanele vaccinate

Suedia a anuntat astazi ca intentioneaza sa emita pasapoarte digitale pentru persoanele vaccinate impotriva noului coronavirus, care ar putea sa inceapa sa fie utilizate pana in vara acestui an.

Coronavirus: Suedia va emite pasapoarte digitale pentru persoanele care s-au vaccinat impotriva Covid

Suedia a anuntat joi ca intentioneaza sa emita pasapoarte digitale pentru persoanele vaccinate impotriva noului coronavirus, care ar putea sa inceapa sa fie utilizate pana in vara acestui an, informeaza DPA si The Local, potrivit Agerpres.

Austria, pe cale sa aprobe vaccinul impotriva COVID-19 produs de AstraZenecaOxford doar pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani

Vaccinul impotriva COVID-19 produs de AstraZenecaOxford este pe cale sa fie aprobat in Austria doar pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani. Comisia Nationala de Vaccinare a Austriei a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )