Libnet.ro
UNICEF

07:45

Sugubina lui Mircea Diaconu, la Bookfest. Fragmente in avanpremiera

Adevărul Adevărul,
Sugubina lui Mircea Diaconu, la Bookfest. Fragmente in avanpremiera

Volumul Sugubina, semnat de actorul Mircea Diaconu, este lansat in aceasta seara, de la ora 18. 30, la standul Editurii Polirom din cadrul Salonului International de Carte Bookfest. Adevarul va prezinta fragmente in avanpremiera din volumul care a fost distins in 1977 cu Premiul Uniunii Scriitorilor din Romania. continuă pe Adevărul

Mircea Diaconu nu si-a ridicat certificatul de europarlamentar. Crin: Este o contestatie la mandatul sau

Mircea Diaconu, indepependentul care a reusit sa treaca pragul necesar pentru a intra in Parlamentul European, nu s-a prezentat astazi la ceremonia de acordare a certificatelor de eurodeputat pentru cei 32 care au reusit sa treaca de testul alegerilor. Liderul PNL Crin Antonescu a spus ca a fost depusa o contestatie privind mandatul lui Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu isi va ridica vineri mandatul de europarlamentar

Actorul Mircea Diaconu isi va ridica vineri de la Biroul Electoral Central mandatul de europarlamentar, pentru ca nu a putut ajunge la festivitatea de inmanare a certificatelor doveditoare organizata joi. Mircea.

Stolojan: Mircea Diaconu ar trebui sa se afilieze politic pentru a fi o voce in Parlamentul European

Europarlamentarul Mircea Diaconu trebuie sa se afilieze politic pentru a fi o voce in cadrulParlamentuluiEuropean, crede europarlamentarul PDL Theodor Stolojan. Domnul Diaconu sa faca o optiune.

Mircea Diaconu si-a ridicat mandatul pentru PE: Nu candidez la Presedintie, eu imi vad lungul nasului

Mircea Diaconu si-a ridicat de la BEC, vineri dimineata, mandatul de europarlamentar si a declarat presei, la final, ca nu candideaza la Presedintie pentru ca isi vede lungul nasului, relateaza Mediafax. El a fost aclamat apoi de un grup de simpatizanti care il indemnau sa candideze, carora le-a spus: Hai ma, terminati!.

Mircea Diaconu si-a ridicat mandatul de europarlamentar

Mircea Diaconu si-a ridicat de la BEC mandatul de europarlamentar. El a declarat presei, la final, ca nu candideaza la Presedintie pentru ca isi vede lungul nasului, dupa ce a fost aclamat apoi de un grup de.

Mircea Diaconu spune ca nu este cazul sa se gandeasca la o candidatura la prezidentiale

Actorul Mircea Diaconu a declarat, vineri, intrebat despre alegerile prezidentiale, ca nu este cazul sa isi depuna o astfel de candidatura. IndependentulDiaconu a completat ca are de respectat un.

Mircea Diaconu si-a ridicat mandatul de europarlamentar: El spune ca nu este cazul sa se gandeasca la o candidatura la prezidentiale

Actorul Mircea Diaconu a declarat, vineri, intrebat despre alegerile prezidentiale, ca nu este cazul sa isi depuna o astfel de candidatura. IndependentulDiaconu a completat ca are de respectat un.

Mircea Diaconu, despre o candidatura la prezidentiale: Trebuie sa-ti vezi lungul nasului, iar eu am nasul destul de mare

Proaspatul europarlamentar Mircea Diaconu, desi reprezinta a patra forta politica a tarii, conform voturile primite la alegerile europarlamentare, nu se gandeste, deocamdata, sa candideze pentru cea mai inalta functie in stat.

Mircea Diaconu a lasat ceremonia de primire a mandatului de europarlamentar pentru spectoacolul de la Timisoara

Mircea Diaconu, candidat independent ales la scrutinul din 25 mai, a absentat, joi, de la ceremonia de inmanare a mandatelor de europarlamentar, deoarece se afla in turneu la Timisoara, unde sustine un spectacol de teatru. Actorul va merge vineri la BEC pentru formalitati.

Ponta: Nu exclud varianta Mircea Diaconu pentru Cotroceni

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca nu exclude varianta Mircea Diaconu pentru alegerile prezidentiale. Nu putem sa scoatem pe cineva din palarie, ci pe cineva care are o notorietate suficient de mare. Poate.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )