Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sulfina Babu: Lista cu candidaturi a ARD pentru alegerile parlamentare va fi finalizata duminica

Hotnews Hotnews,
Sulfina Babu: Lista cu candidaturi a ARD pentru alegerile parlamentare va fi finalizata duminica

Vicepresedintele Partidului Democrat Liberal Sulfina Barbu a declarat ca lista cu 480 de candidaturi ale Aliantei Romania Dreapta pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie va fi finalizata duminica, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

O firma din Buzau va tipari buletinele de vot pentru alegerile parlamentare din decembrie

O firma din Buzau va tipari buletinele de vot pentru alegerile parlamentare din decembrie, dupa ce aceasta a castigat licitatia organizata de catre Institutia Prefectului. La licitatia.

Rares Manescu, coordonatorul national al campaniei PNL pentru alegerile parlamentare

Primarul sectorului 6, Rares Manescu, va fi coordonatorul national al campaniei electorale a PNL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, a afirmat Crin Antonescu, in urma reuniunilor Biroul Politic Central,.

PNL valideaza vineri listele electorale pentru alegerile parlamentare

Liberalii valideaza vineri listele electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie la doua zile dupa lansarea candidatilor USL pe Arena Nationala. in cadrul sedintei Consiliul National Executiv al PNL.

ARD finalizeaza azi lista cu candidatii pentru parlamentare

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a anuntat ca lista cu candidaturile Aliantei Romania Dreapta ARD) pentru alegerile parlamentare din decembrie va fi gata azi si va contine 480 de nume, conform surselor de presa.

Sulfina Barbu, despre definitivarea listelor pentru alegeri: 450 de candidaturi PDL, analizate deja

Sulfina Barbu, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa ca PDL va definitiva listele cu candidaturi pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie in cursul zilei de astazi. 450 de candidaturi au.

BEC: 18.749 sectii de votare organizate in tara si in strainatate, la alegerile parlamentare

Pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie vor fi organizate 18. 749 de sectii de votare atat in tara, cat si in strainatate, informeaza Agerpres. Potrivit site-ului Biroului Electoral Central, in tara vor fi organizate 18. 454 de sectii de votare, iar in strainatate - 295. In Bucuresti, vor fi organizate 1. 239 de sectii de votare.

AEP: Pentru alegerile din 9 decembrie se vor infiinta 18.749 de sectii de votare, cu 645 mai multe sectii decat in 2008

Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat, pe site-ul oficial, numarul sectiilor de votare ce urmeaza sa fie infiintate pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie: un total de 18. 749 de sectii dintre.

Prima runda de negocieri intre PCM si PPMT privind alegerile parlamentare; discutiile se ...

Reprezentantii PCM si ai PPMT au avut, joi, la Odorheiu Secuiesc, o prima runda de negocieri in vederea stabilirii participarii la alegerile parlamentare, insa nu au ajuns deocamdata la un acord, negocierile urmand sa fie reluate luni, transmite corespondentul MEDIAFAX. Reprezentantii Partidului Civic Maghiar PCM) si ai Partidului Popular Maghiar din Transilvania PPMT) s-au intalnit, joi, la sediul PCM din Odorheiu Secuiesc, pentru negocierea strategiei participarii la alegeri. Surse din .

Barbu: Nu vad niciun impediment sa fie finalizate luni candidaturile ARD pentru parlamentare

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca in Comisia de etica a ARD mai sunt de analizat aproximativ 30 de candidaturi pentru alegerile parlamentare, din totalul de 480, ea aratand ca nu vede niciun impediment sa fie finalizate luni candidaturile.

OSCE va supraveghea alegerile parlamentare

Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) a anuntat ca o misiune a oficiului pentru Institutii Democratice si Drepturile Omului din cadrul organizatiei va fi la Bucuresti in decembrie pentru a monitoriza desfasurarea alegerilor parlamentare, reiese dintr-o informare aparuta pe osce. org.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )