Libnet.ro
UNICEF

17:45

Suma pe care o aloca o primarie din Romania pentru reabilitarea casei Iuliu Maniu

Adevărul Adevărul,
Suma pe care o aloca o primarie din Romania pentru reabilitarea casei Iuliu Maniu

Peste 200. 000 de lei este suma pe care o primarie din Oradea o aloca pentru reabilitarea Casei memoriale Iuliu Maniu din Badacin. Sprijinul financiar vine in urma unui protocol de parteneriat incheiat intre Primaria Oradea si Episcopia Greco-Catolica, in proprietatea careia se afla imobilul. continuă pe Adevărul

Suma pe care o aloca o primarie din Romania pentru reabilitarea Casei Iuliu Maniu

Peste 200. 000 de lei este suma pe care o primarie din Oradea o aloca pentru reabilitarea Casei memoriale Iuliu Maniu din Badacin. Sprijinul financiar vine in urma unui protocol de parteneriat incheiat intre Primaria Oradea si Episcopia Greco-Catolica, in proprietatea careia se afla imobilul.

Un indragit muzician din Romania lupta cu cancerul. Apelul disperat facut pe Facebook

Adrian Berinde, un indragit muzician din Romania, a facut un apel disperat pe facebook. Acesta a vorbit pentru prima data despre boala grava care il macina. Dragii mei, In ultima vreme starea mea de.

Dezvaluiri despre alimentele din Romania. Tone de importuri de fructe si legume toxice

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre alimentele din Romania. Romanii se confrunta cu trei mari probleme in ceea ce priveste.

Prognoza meteo din batrani pentru luna mai, cu Mihai Voropchievici. Frig si vreme urata pe 1 mai

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri Ascunse prognoza meteo din batrani pentru luna mai. Pe 1 mai, bruma si frig in anumite zone. Pe 2 si 3 va fi mai inorat tot in anumite zone. in.

Peste 500 de persoane au semnat o petie lansata de Universitatea din Bucuresti pentru ntarirea autonomiei universitare

Peste 500 de persoane au semnat o petie online lansata joi de Universitatea din Bucuresti pentru cresterea calitatii invatamantului superior si pentru intarirea autonomiei universitare, urmand ca semnaturile stranse sa fie trimise Comisiei Europeane si tuturor institutiilor europene cu atributii in educatie si cercetare, scrie news. ro.

INTERVIU Constantin Codreanu (PUN) - candidatul unionistilor la Primaria Chisinau: Sunt un unionist pragmatic si voi aduce expertiza si bani din Romnia si UE pentru modernizarea Chisinaului

Constantin Codreanu, deputat din partea Partidului Miscarea Populara in Parlamentul Romaniei si prim-vicepresedinte al Partidului Unitatii Nationale, candideaza pentru fotoliul de primar al Chisinaului sub titulatura de candidatul unionistilor. Spune despre el ca este singurul care este capabil sa-l invinga pe candidatul socialistilor si le promite locuitorilor din Chisinau atragerea unor investitii de cel putin 1 miliard de euro din Romania si prin Romania; 100 km de drumuri noi sau reabilitate in Chisinau; constructia soselei de centura a Chisinaului; dotarea parcului de transport public cu 100 de troleibuze si autobuze noi; izolarea termica a tuturor blocurilor de locuit.

Trei milioane de masini DIESEL din Romania, vizate de Comisia Europeana: Pana cand mai au voie sa circule

Cei care si-au luat masina diesel pentru a economisi combustibil s-ar putea sa constate ca socoteala a devenit paguboasa. Si asta pentru ca tot mai multe tari vest europene au impus sau se gandesc sa.

Bijuteria contemporana din Romania - antreprenoriat si arta

Artistul poate fi si antreprenor. Dovada e Dan Piersinaru, invitatul nostru la emisiunea Ziua Zero, care a vorbit despre AUTOR, targul de bijuterie contemporana ce va fi organizat intre 5 si 6 mai la Teatrul National din Bucuresti.

Locul din Romania in care multi vor sa isi cumpere o casa. E patria aerului curat

Resedinta judetului Harghita, Miercurea Ciuc, a intrat in topul oraselor cu cele mai mari cresteri de pret din primul trimestru al acestui an. Vanzatorii de apartamente din acest oras cereau la sfarsitul.

Specialistii in cutremure din Romania, semnal de alarma: Nu vom mai putea localiza seismele!

Activitatea Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului este afectata de lipsa fondurilor necesare sustinerii functionarii retelelor de observatoare seismologice, iar angajatii nu au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )