Libnet.ro
UNICEF

15:45

Summitul de la Paris: Va incepe retragerea armamentului usor din estul Ucrainei

Adevărul Adevărul,
Summitul de la Paris: Va incepe retragerea armamentului usor din estul Ucrainei

Presedintele Frantei, Francois Hollande, omologul sau rus, Vladimir Putin, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, au stabilit impreuna cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, retragerea armamentului usor din estul Ucrainei, in cadrul discutiei de vineri seara, de la Paris, despre masuri de solutionare a crizei din Ucraina si despre conflictul din Siria. continuă pe Adevărul

Summit-ul de la Paris: Va incepe retragerea armamentului usor din estul Ucrainei

Presedintele Frantei, Francois Hollande, omologul sau rus, Vladimir Putin, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, au stabilit impreuna cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, retragerea armamentului usor din estul Ucrainei, in cadrul discutiei de vineri seara, de la Paris, despre masuri de solutionare a crizei din Ucraina si despre conflictul din Siria.

Summitul de la Paris pe tema crizei din estul Ucrainei, in umbra dosarului sirian

Liderii francez, Francois Hollande, rus, Vladimir Putin, german, Angela Merkel, si ucrainean, Petro Porosenko, se vor reuni vineri, la Paris, in cadrul unui summit pe tema situatiei din estul Ucrainei, unde un armistitiu fragil este in vigoare. Acest summit ar putea fi umbrit, insa, de situatia din Siria, unde Rusia a efectuat miercuri si joi primele raiduri impotriva unor tinte islamiste.

FOTO. SUA se mentin lider MILITAR mondial. O tara din ESTUL Europei urca in top

O tara din estul Europei intra in topul primelor 20 de puteri militare ale lumii, releva un studiu asupra globalizarii realizat de Credit Suisse.

Hollande, Putin, Merkel si Porosenko se intalnesc la Paris pentru negocieri de pace in estul Ucrainei

Liderii Frantei, Rusiei, Germaniei si Ucrainei, respectiv Francois Hollande, Vladimir Putin, Angela Merkel si Petro Porosenko, se vor intalni vineri la Paris pentru a consolida pacea in estul separatist ucrainean.

Premierul Republicii Moldova cere la ONU retragerea trupelor ruse din Transnistria

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a reiterat la ONU pozitia Chisinaului privind situatia din Transnistria, insistand asupra retragerii trupelor ruse si desfasurarii in regiune a unei misiuni civile internationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )