Libnet.ro
UNICEF

22:00

Liviu Dragnea: Comunicarea, cea mai mare problema a Executivului. Eu le-am transmis mereu sa iasa sa comunice, intr-un mod asezat si civilizat, masurile adoptate

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Comunicarea, cea mai mare problema a Executivului. Eu le-am transmis mereu sa iasa sa comunice, intr-un mod asezat si civilizat, masurile adoptate

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca cea mai mare problema a Guvernului Grindeanu este ca nu comunica intr-un mod asezat si civilizat masurile pe care le adopta. continuă pe România Liberă

Japonia va trimite cea mai mare nava de razboi a sa in Marea Chinei de Sud, anunta Reuters

Japonia urmareste sa trimita cea mai mare nava a marinei sale militare intr-un tur de trei luni prin apele disputate din Marea Chinei de Sud la inceputul lunii mai, au declarat mai multe surse pentru Reuters. Decizia reprezinta cea mai mare etalare de forte a Japoniei de la Al Doilea Razboi Mondial incoace.

Cea mai mare hora din Romania ar putea ajunge anul acesta in Cartea Recordurilor

Anul trecut, pe stadionul din orasul academicienilor Nasaud s-a format cea mai mare hora din Romania. Aceasta a fost compusa din nu mai putin de 5. 000 de persoane, toate imbracate in haine traditionale. Anul acesta experimentul se va repeta si e posibil ca acesta sa intre oficial in Cartea Recordurilor.

Cea mai mare comanda la Ikea, in zece ani pe piata locala, a fost de 104.568 lei

Clientul cu cel mai mare bon din cei zece ani de prezenta pe piata din tara noastra a companiei Ikea si-a mobilat simultan mai multe camere din casa si a cumparat mobilier si accesorii in valoare de 104. 568 lei, se arata intr-un comunicat al retailerului de mobilier si decoratiuni, trimis Redactiei.

ONU: Lumea traieste cea mai mare criza umanitara din 1945 incoace

Lumea traieste in prezent cea mai mare criza umanitara din 1945, a tras un semnal de alarma ONU, avertizand mai ales asupra riscului de foamete care ameninta circa 20 de milioane de persoane, transmite EFE.

Un oras din cea mai defavorizata zona a Romaniei a ajuns sa aiba cea mai mare densitate de spatii comerciale din tara

Municipiul Suceava ocupa primul loc la nivel national in privinta celei mai ridicate densitati a spatiilor de retail la mia de locuitori. Cu o suprafata de 1. 170 de metri patrati la mia de locuitori, Suceava devanseaza orase precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta sau Craiova.

Top 5 producatori de medicamente din Romania. Ce companie a inregistrat cea mai mare cifra de afaceri

Industria farmaceutica din Romania continua sa se dezvolte indiferent de taxele impuse de stat producatorilor de medicamente. Conform calculelor APMGR, peste 2. 000 de medicamente generice au disparut de pe piata in ultimii ani, fiind inlocuite cu.

Investitii de peste 5 milioane de euro la Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara

Comuna din Alba cu investitii de 20 de milioane de euro din fonduri europene ar eplanuri mari si pentru anul 2017. Primarul Gheorghe Damian afirma cu bugetul de investitii pentru acest an se ridica la peste 5 milioane de euro.

Nu sunt omul SRI-ului. Liviu Dragnea: Eu cred ca am avut o gramada de mandate de siguranta (VIDEO)

Prezent in emisiunea Dosar de Politician, Liviu Dragnea a facut mai multe afirmatii despre acuzele pe care le-a primit in de-a lungul timpul de cand este presedinte PSD, prin acesta si.

Liviu Dragnea, despre relatia cu premierul Grindeanu: Cred ca nu e nicio zi in care nu vorbim, dar nu stam la telefon sa ma intrebe cum face pasul in stanga si in dreapta

Seful PSD, Liviu Dragnea, a precizat, marti, intr-o emisiune B1 TV, ca vorbeste zilnic cu premierul Sorin Grindeanu. Totodata, liderul social-democrat a calificat drept foarte buna relatia cu seful Executivului.

Adrian Nastase, critici la adresa lui Liviu Dragnea: Guvernul nu este sub tutela. Liviu Dragnea sa gaseasca alt mod de comunicare

Fostul premier si presedinte al PSD, Adrian Nastase, a lansat luni seara intr-o emisiune televizata mai multe critici la adresa actualului lider social-democrat, Liviu Dragnea, caruia i-a cerut sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )