Libnet.ro
UNICEF

07:15

Sunt suficiente 55 de milioane de euro pentru o sala de concerte pe Bulevardul Aviatorilor?

Adevărul Adevărul,
Sunt suficiente 55 de milioane de euro pentru o sala de concerte pe Bulevardul Aviatorilor?

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, a declarat la Adevarul Live ca la nivelul Guvernului exista o discutie in vederea construirii unei sali de concerte pe bulevardul Aviatorilor, in locul fostelor garaje Leonida, cu un imprumut de 55 de milioane de euro, de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Suma invocata pare insa sa nu fie suficienta pentru un proiect de asemenea anvergura, sustine Alexandru Patrascu, pe blogul sau. continuă pe Adevărul

Grecia va avea nevoie de peste 600 de milioane de euro pentru a gestiona criza migrantilor

Costurile gestionarii crizei migrantilor in Grecia vor depasi suma de 600 milioane de euro, estimata anterior, intrucat din ce in ce mai multi refugiati sunt fortati sa ramana pe teritoriul statului elen. Afirmatia a fost facuta duminica de catre Yannis Stournaras, guvernatorul Bancii Centrale a Greciei BoG), relateaza Reuters in pagina sa electronica.

DOCUMENT Ce achizitii publice s-au facut pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi in ultimii 5 ani: Peste 204 milioane de euro

Autoritatile publice, in special primariile, au incheiat contracte publice in valoare de peste 898,12 milioane lei fara TVA peste 204 milioane de euro) pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi, in urma unor licitatii electronice demarate in perioada 2011-2015, arata un nou document publicat de Agentia pentru Agenda Digitala. Majoritatea sunt contracte incheiate pe o perioada de 4 ani, cel mai mare astfel de acord cadru, in valoare de 387,162,009. 76 fara TVA) fiind atribuit in 2013 de Administratia domeniului public Sector 1 Bucuresti. Vezi in articol un TOP 10 al celor mai mari contracte si firmele castigatoare.

Volkswagen investeste 170 milioane euro in Algeria

Volkswagen AG VW) va investi 170 milioane de euro in constructia unei fabrici in Algeria, care va avea o capacitate de productie de 100. 000 de masini pe an, in special modelele Polo, Skoda Octavia si Amarok, anunta publicatia Al Mihwar, citata de portalul de stiri Emirates 24/7.

Fondul de Garantare a aprobat plati de 8,2 milioane lei pentru pagubitii Astra

Fondul de Garantare a Asiguratilor FGA) a aprobat in Comisia Speciala, pana la data de 1 martie 2016, un numar de 2. 031 de dosare cu valoare totala la plata de 8,2 milioane de lei pentru pagubitii de la Astra Asigurari, iar alte 7. 257 de dosare sunt in curs de aprobare, potrivit unui comunicat al institutiei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )