Libnet.ro
UNICEF

16:30

Suntem mai multi decat cred ei! + o relatare privind votarea la Munchen

Hotnews Hotnews,
 Suntem mai multi decat cred ei! + o relatare privind votarea la Munchen

Consulatul Roman din Munchen se afla intr-un nod de circulatie, la piata Effner, pe inelul median al orasului. Acolo se organizeaza una din cele cinci sectii de vot pentru romanii din Germania, cel putin trei sute de mii, probabil patru. Sectia de la Munchen este singura din sudul tarii, pana la care trebuie sa calatoresti vreo patru sute de kilometri, daca vrei sa votezi si nu locuiesti in jumatatea de nord a Germaniei, acolo unde-ti stau la dispozitie Berlinul si Bonnul, pana la care poti ajunge sa parcurgi doar trei sute de kilometri. continuă pe Hotnews

UPDATE. Mai multi alegatori au intrat cu forta Ambasada din Paris pentru a vota. Incidente violente la Londra

Mai multi cetateni romani au intrat cu forta, duminica seara, cu foarte putin timp inainte de inchiderea urnelor, in Ambasada din Paris pentru a putea vota, in conditiile in care, potrivit legii, dupa ora 21. 00 ora Frantei), votul este permis persoanelor aflate in incinta sectiei de votare, informeaza Mediafax.

UPDATE. Mai multi alegatori au intrat cu forta Ambasada din Paris pentru a vota. Personalul diplomatic a solicitat ajutorul fortelor de ordine. Incidente violente la Londra

Mai multi cetateni romani au intrat cu forta, duminica seara, cu foarte putin timp inainte de inchiderea urnelor, in Ambasada din Paris pentru a putea vota, in conditiile in care, potrivit legii, dupa ora 21. 00 ora Frantei), votul este permis persoanelor aflate in incinta sectiei de votare, informeaza Mediafax.

UPDATE. Mai multi alegatori au intrat cu forta Ambasada din Paris pentru a vota. Personalul diplomatic a solicitat ajutorul fortelor de ordine. Bogdan Mazuru, ambasadorul la Paris, discuta cu ptotestatarii

Mai multi cetateni romani au intrat cu forta, duminica seara, cu foarte putin timp inainte de inchiderea urnelor, in Ambasada din Paris pentru a putea vota, in conditiile in care, potrivit legii, dupa ora 21. 00 ora Frantei), votul este permis persoanelor aflate in incinta sectiei de votare, informeaza Mediafax. Dew asemenea, peste 1. 000 romani care nu au putut vota la cele trei sectii de vot de la Londra au protestat, dupa inchiderea urnelor, in fata ambasadei si a sediului ICR, sub supravegherea fortelor de politie .

Gradinita din Sebes unde mai multi copii au facut toxiinfectie alimentara, inchisa temporar

Gradinita din Sebes, judetul Alba, unde mai multi copii si angajati au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara, cel mai probabil de la mancarea produsa in bucataria unitatii, a fost inchisa, vineri,.

Societatea Nationala de Medicina de Familie: Tot mai multi parinti refuza vaccinarea antigripala a copiilor. Este un trend international

Tot mai multi parinti refuza vaccinarea antigripala a copiilor, iar problema nu este doar in Romania, ci este un trend international, a precizat vicepresedintele Societatii Nationale de Medicina de.

Iulian Fota: Criminalitatea informatica este mai profitabila decat traficul de droguri

Criminalitatea informatica a crescut in intensitate in ultimii ani si mari organizatii internationale criminale se orienteaza catre acest domeniu, pentru ca este mai profitabil decat traficul de droguri, a declarat ieri Iulian Fota, consilier prezidential pe probleme de securitate.

VIDEO OFICIAL Prezenta la vot la ora 16:00: 35,1%, mai scazuta decat la prezidentialele din 2009 la aceeasi ora. Votantii din rural au inceput sa se mobilizeze, depasind urbanul

Prezenta la vot la nivel national pana la ora 16:00 a fost de 35,1%, potrivit datelor anuntate oficial de catre Biroul Electoral Central. Comparativ, in turul I al alegerilor prezidentiale din 2009 prezenta la ora 16:00 a fost de 36,19%. Spre deosebire de situatia inregistrata la ora 13:00, cand procentul alegatorilor din urban care se prezentasera la urne era, in mod surprinzator, mai ridicat prin comparatie cu mediul rural, situatia inregistrata la ora 16:00 releva o mobilizare mai buna a votantilor din rural.

Alegerile prezidentiale de anul acesta au trecut granitele: New York Times a scris despre mai multi candidati electorali

Acuzatiile facute de Traian Basescu la adresa lui Victor Ponta, in timpul campaniei prezidentiale, au fost relatate in ziarul New York Times. In articol se mai vorbeste si despre Robert Turcescu, Teodor Melescanu si Elena Udrea.

in Arabia Saudita, fanii sunt mai bogati decat unii finantatori din Romania: ce prima i-au pregatit lui Reghecampf

Tehnicianul de 39 de ani e aproape de cea mai mare performanta din cariera sa de antrenor: castigarea Ligii Campionilor Asiei. Returul finalei se va juca sambata ora 19. 30, sport. ro).

Donatii in campania electorala: ACL a primit pana pe 30 octombrie cei mai multi bani, urmata de PSD-UNPR-PC

ACL PNL-PDL a primit si declarat, in campania pentru prezidentiale, pana la data 30 octombrie, donatii totale in valoare de 2. 733 lei, devansand astfel alianta electorala PSD-UNPR-PC, care a primit si declarat donatii totale in valoare de 2. 769 lei, potrivit unui comunicat AEP. Partidul Miscarea Populara ocupa locul trei in clasamentul donatiilor, formatiunea primind si declarand 810. 050 lei, se mai arata in comunicatul AEP remis vineri, in care se prezinta situatia donatiilor primite si declarate de partide, aliante si candidati independenti la data de 30 octombrie 2014, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )