Libnet.ro
UNICEF

17:15

Supa de slabit. Sfatul unui nutritionist pentru cei care tin diete: Nu prajim nimic

Adevărul Adevărul,
Supa de slabit. Sfatul unui nutritionist pentru cei care tin diete: Nu prajim nimic

Zeama, fie ca este supa sau ciorba, este nelipsita din meniul comun al romanilor, fara aceasta pranzul fiind incomplet. continuă pe Adevărul

Lovitura pentru cei care au masini second hand! Anuntul facut acum

Panica printre cei care vand masini second hand! Inspectorii antifrauda verifica comertul cu masini la mana a doua pentru prevenirea fraudelor cu TVA, conform unui comunicat de presa al ANAF. Continuarea.

Cuvnt pentru cei care se nelinistesc

Democratia constitutionala nu e dictata nici de minoritati, nici de majoritati, ci de legi si de principii juridice care sunt gandite pentru a da seama de toti cetatenii, majoritari sau minoritari. O astfel de oranduire este seculara pentru ca trebuie sa tina cont si de cei care nu au viata religioasa. Tocmai pentru ca este o democratie centrata pe legi si principii, nu pe vointa majoritatii, crestinii sunt ei insisi protejati printr-o Lege a Cultelor. Iar acest lucru este bun tocmai pentru ca noi, crestinii, cei care acum suntem majoritari, am putea fi maine minoritari.

Loviturapentru cei care au centrale termice de apartament! Chiar acum, cand vine frigul!

Chiar acum, cand vine frigul, specialistii au anuntat ca vin vremuri grele pentru cei care au centrale termice de apartament. Totul se va resimti la iarna. Despre ce este vorba vezi.

Schimbare MAJORA pentru toti cei care stau la BLOC. Legea intra in vigoare de azi! Risti SA-TI PIERZI casa daca...

Noua lege a Asociatiilor de Proprietari, intrata in vigoare de vineri, aduce schimbari pentru toti cei care locuiesc la bloc. Astfel, una dintre prevederi se refera la obligativitatea platii fondului de rulment!.

Presedintele naltei Curti, despre protocoalele SRI: Toti cei care nu au o anumita parere sunt securisti sau sunt din statul paralel. Mi se pare o gluma buna

Presedintele instantei supreme a declarat, marti, referitor la informatiile aparute din spatiul public legate de vizitele la vilele de protocol SRI, ca nu s-a adresat autoritatilor, mentionand ca a observat ca toti cei care nu au o anumita parere ori sunt securisti, ori din statul paralel, scrie Mediafax.

Sefa Curtii Supreme, ironii la adresa lui Dragnea: Am constatat ca toti cei care nu au o anumita parere ori sunt securisti, ori sunt din statul paralel. Mi-a parut o gluma buna...

Urmarind realitatea romaneasca, am constatat ca toti cei care nu au o anumita parere ori sunt securisti, ori sunt din statul paralel, a declarat Cristina Tarcea, sefa Curtii Supreme. Aceasta a.

Noua propunere a administratiei Trump. Accesul la cartea verde va fi limitat pentru imigrantii care primesc ajutor social

Administratia Donald Trump are in vedere limitarea accesului la cartea verde, statutul de rezident permanent in Statele Unite, pentru imigrantii care beneficiaza de ajutoare sociale, o masura care provoaca ingrijorare, relateaza AFP, citat de Agerpres.

Episcopul de Husi, despre referendum: Nu este un moment de rafuiala pentru cei care impartasesc opinii diferite

Episcopul Ignatie al Husilor, inaltul prelat care in 2017 l-a inlocuind din functie pe Corneliu Barladeanul, episcopul retras in urma unui urias scandal sexual, transmite un mesaj credinciosilor inaintea referendumului pentru redefinirea familiei.

Cei care detin DUBLA CETATENIE vor fi pedepsiti penal! Anuntul HALUCINANT facut de procurorul general al Ucrainei

Procurorul General al Ucrainei, Iurii Lutenko, a declarat jurnalistilor la finalul reuniunii Comitetului Parlamentar pentru Securitate Nationala si Aparare ca cetatenii ucraineni care detin dubla cetatenie.

Pokemon GO devine unul dintre putinele jocuri pentru smartphone care depaseste relativ rapid pragul de doua miliarde dolari ncasari

Pokemon Go, jocul creat de compania Niantic Labs, a devenit printre putinele care au dpasit pragul de doua miliarde de dolari incasari in sub doi ani si jumatate din momentul lansarii. Japonia este tara unde jocul a obtinut cele mai mari venituri, iar SUA locul cu cele mai multe descarcari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )