Libnet.ro
UNICEF

07:15

Super Bowl 50: Denver Broncos este noua campioana NFL

Adevărul Adevărul,
Super Bowl 50: Denver Broncos este noua campioana NFL

Editia jubiliara a unuia dintre cele mai urmarite evenimente sportive de pe planeta, finala campionatului de fotbal american din Statele Unite, s-a disputat luni dimineata in Santa Clara, California. Denver Broncos si-a adjudecat al treilea titlu NFL din istoria francizei dupa ce a invins Carolina Panthers cu scorul de 24-10, in ceea ce ar putea fi ultimul meci al legendarului conducator de joc Peyton Manning. continuă pe Adevărul

Denver Broncos a castigat Super Bowl 50

Echipa Denver Broncos a devenit,duminica noapte, campioana NFL dupa victoria obtinuta in fata celor de la Carolina Panthers in Super Bowl 50, cu 24-10.

Vizionare placuta reclamele de la Super Bowl 50 sunt online

Sunt mai multe ca niciodata, dar reclamele de la Super Bowl 50 nu sunt cu nimic mai putin impresionante decat cele din anii trecuti. Ca urmare, ar fi bine sa le vedeti pe toate ca sa puteti participa si voi la discutii si sa stiti inaintea prietenilor care le posteaza pe Facebook despre ce este [].

Denver Broncos sunt noii campioni din fotbalul american, dupa editia 50 a Super Bowl

Denver Broncos au castigat pentru a treia oara titlul in NFL Campionatul de Fotbal Nord-American n. r. ), dupa victoria din finala Super Bowl, scor 24 10, cu Carolina Panthers. Partida s-a disputat in Santa C.

FOTO: Beyonce, imagini spectaculoase din spatele scenei, la Super Bowl

Dupa un spectacol incendiar sustinut la Super Bowl, Beyonce a lasat fanii sa intre in lumea ei magica prin intermediul unor poze inedite din backstage postate pe Twitter.

Trailerul fimului Jason Bourne, distribuit in premiera la Super Bowl

Actorul Matt Damon, nominalizat la Oscar pentru rolul din pelicula The Martian, revine in rolul agentului Jason Bourne in acest an, primul trailer al filmului cu acelasi nume fiind distribuit in timpul evenimentului Super Bowl, scrie theverge. com, citat de Agerpres.

Trailere ale celor mai asteptate filme au fost lansate la Super Bowl 2016 VIDEO

Trailerele unora dintre cele mai asteptate filme ale anului, printre care Captain America: Civil War si Independence Day: Resurgence, au fost lansate in cadrul Super Bowl 2016, cel mai urmarit eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii.

Super Bowl 2016 Toate motivele pentru careBeyonce a fost vedeta serii: aproape a cazut pe scena si a transmis un mesaj social puternic FOTO VIDEO

Cantareata americana Beyonce 34 de ani) a impresionat cu show-ul din cadrul Super Bowl 2016, cel mai urmarit eveniment sportiv si de televiziune din Statele Unite ale Americii.

Super bowl-ul, Salvador Dal si Poezia Americii

Inventat pe baza incrucisarii jocului de rugbi cu cel de fotbal englezesc, primul meci oficial de fotbal american s-a jucat pe 6 noiembrie 1869 la cinci ani dupa terminarea Razboiului Civil) intre echipele universitatilor Princeton si Rutgers ambele din statul New Jersey). Ascensiunea si popularitatea noului sport au fost fulminante: fotbalul american este cel mai popular sport din Statele Unite, jucandu-se de la clasa a V-a pana la nivel profesional.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )