Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suplimentare de buget pentru Ministerul Justitiei. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Suplimentare de buget pentru Ministerul Justitiei. Care este motivul

Peste 162 de milioane de lei vor intra in bugetul MJ, bani necesari pentru plata unor drepturi salariale stabilite de instante in favoarea bugetarilor, in caz contrar existand riscul ca activitatea acestuia si a institutiilor subordonate sa fie fie blocata, conform unui proiect de HG, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Frumos! Rita Muresan: care este secretul unei relatii fericite!

Rita Muresan dezvaluie care este, in viziunea ei, secretul unei relatii fericite. Designerul a ajuns sa ofere aceasta explicatie dupa o perioada in care s-a apropiat, mai mult ca niciodata, de credinta.

Ambasadorul Marii Britanii: Din fercire, nu vad in politica europeana de astazi pe cineva care este Hitler

Paul Brummell a mai spus ca Hitler a fost Hitler. Din fercire, nu vad in politica europeana de astazi pe cineva care este Hitler, a spus ambasadorul Marii Britanii, atunci cand a fost solicitat sa comenteze afirmatiile prim-ministrului Ponta.

O adolescenta rapita de militantii Statului Islamic spune povestea abuzului la care este supusa: Mi-au ucis deja corpul. Acum imi omoara sufletul

O tanara Yazidi, capturata de catre ISIS, a dezvaluit abuzurile extreme la care a fost supusa ca sclav sexual in mainile extremistilor Statului Islamic. In varsta de 17 ani, Mayat n. red. nu este numele real al fetei), a fost rapita de catre membrii ISIS pe 3 august in timpul unei ofensive in zona Sinjar, relateaza The Independent.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )