Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ambasadorul Marii Britanii: Din fercire, nu vad in politica europeana de astazi pe cineva care este Hitler

România Liberă România Liberă,
Ambasadorul Marii Britanii: Din fercire, nu vad in politica europeana de astazi pe cineva care este Hitler

Paul Brummell a mai spus ca Hitler a fost Hitler. Din fercire, nu vad in politica europeana de astazi pe cineva care este Hitler, a spus ambasadorul Marii Britanii, atunci cand a fost solicitat sa comenteze afirmatiile prim-ministrului Ponta. continuă pe România Liberă

Ambasadorul Marii Britanii: Nu vad in politica europeana de astazi vreun Hitler

Paul Brummell a mai spus ca Hitler a fost Hitler. Din fercire, nu vad in politica europeana de astazi pe cineva care este Hitler, a spus ambasadorul Marii Britanii, atunci cand a fost solicitat sa comenteze afirmatiile prim-ministrului Ponta.

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii, despre declaratia lui Victor Ponta: Nu vad in politica europeana de azi pe cineva care e Hitler

Paul Brummell, noul ambasador al Marii Britanii la Bucuresti, a declarat marti in prima sa conferinta de presa ca Nu vad in politica europeana de azi pe cineva care e Hitler si cred ca UE a facut ceva foarte bun dupa al doilea razboi mondial pentru asigurarea pacii si prieteniei in Europa. Ambasadorul britanic a raspuns astfel unei intrebari puse de ziaristi in legatura cu declaratia premierului Victor Ponta, care comparase regimul basist cu regimul nazist.

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii, despre declaratia lui Victor Ponta: Nu vad in politica europeana de astazi pe cineva care este Hitler

Paul Brummell, noul ambasador al Marii Britanii la Bucuresti, a declarat marti in prima sa conferinta de presa ca Nu vad in politica europeana de astazi pe cineva care este Hitler si cred ca UE a facut ceva foarte foarte bun dupa al doilea razboi mondial pentru asigurarea pacii si prieteniei in Europa. Ambasadorul britanic a raspuns astfel unei intrebari puse de ziaristi in legatura cu declaratia premierului Victor Ponta, care comparase regimul basist cu regimul nazist. Paul Brummell a afirmat ca printre nemultumirile investitorilor britanici din Romania se numara si existenta a foarte multe ordonante de urgenta. In ceea ce priveste apropiatele alegeri prezidentiale din Romania, diplomatul a sustinut ca ambasada cunoaste toti candidatii si este gata sa lucreze cu candidatul care castiga in noiembrie; . ) continuam sa sprijinim procese cum ar fi lupta impotriva coruptiei, sunt mandru ca am sprijinit DNA si ANI, organizatii care fac ceva foarte important aici, in Romania, si acest sprijin va continua.

Ambasadorul Marii Britanii: Hitler a fost Hitler, nu mai exista astazi in politica europeana

Noul ambasador al Marii Britanii, Paul Brummell, a declarat, marti, cu privire la acuzatiile de nazism aduse de premierul Ponta la adresa presedintelui Basescu, ca Hitler a fost Hitler, iar din fericire in .

Ambasadorul Marii Britanii: Hitler a fost Hitler, nu mai exista astazi in politica europeana (VIDEO)

Noul ambasador al Marii Britanii, Paul Brummell, a declarat, marti, cu privire la acuzatiile de nazism aduse de premierul Ponta la adresa presedintelui Basescu, ca Hitler a fost Hitler, iar din fericire in .

Ambasadorul Marii Britanii: Romanii sunt bineveniti! Vorbim de un parteneriat intre prieteni

Noul ambasador al Marii Britanii la Bucuresti a amintit ca a vizitat Romania inca din anii 80, cand era doar elev, pentru ca apoi sa mai viziteze de doua ori tara noastra, la intervale de cate zece ani, in calitate de diplomat. Paul Brummell a sustinut intreaga conferinta de prezentare in limba romana, pe care a studiat-o in ultimele luni la Iasi.

Un discurs al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii ar putea schimba parerea scotienilor care isi doresc independenta

O interventie a Reginei Angliei ar putea influenta scotienii sa voteze cu ramanerea in cadrul Marii Britanii, mai ales ca ultimele sondaje confirma sustinerea din ce in ce mai mare a scotienilor pentru independenta Scotiei.

David Cameron vrea sa pastreze unitatea Marii Britanii

David Cameron: in final, ramane ca oamenii din Scotia sa decida, dar vreau sa stie ca restul Regatului Unit vrea ca ei sa ramana .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )