Libnet.ro
UNICEF

23:15

Suporter dinamovist de 18 ani, mort in spital dupa ce a fost agresat la finalul meciului Steaua-Dinamo

Adevărul Adevărul,
Suporter dinamovist de 18 ani, mort in spital dupa ce a fost agresat la finalul meciului Steaua-Dinamo

Un tanar de 18 ani, suporter al echipei Dinamo, a murit, miercuri dimineata la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala in urma unei altercatii care a avut loc sambata, dupa meciul Steaua-Dinamo, in apropierea Parcului Titan. continuă pe Adevărul

SUNTEM SOCATI! Un suporter dinamovist de 18 ani A MURIT dupa ce a fost lovit cu sticla in cap la finalul meciului cu Steaua (FOTO)

Un suporter dinamovist de 18 ani a murit miercuri dupa ce a fost lovit cu o sticla in cap la finalul meciului cu Steaua, care a avut loc sambata. Baiatul, sustinator al echipei de fotbal Dinamo.

Suporter dinamovist, mort dupa ce a fost lovit cu o sticla in cap la meciul cu Steaua

Adrian Daniel Matei, un tanar de 18 ani din Bucuresti, legitimat la echipa de hochei pe iarba CS Antilopa, si-a pierdut viata azi la spitalul Sf. Pantelimon din Bucuresti, acolo unde se afla in coma dupa ce sambata a fost victima unui atac violent.

Bacau: Sase persoane au ajuns la spital dupa ce un autobuz a iesit de pe crasosabil

Sase pasageri au ajuns la spital dupa ce autobuzul in care se aflau a parasit carosabilul, intr-o curba, in zona localitatii Dospinesti, din judetul Bacau. In mijlocul de transport erau 19 persoane, iar initial a fost instituit codul rosu de interventie, masura fiind sistata ulterior, transmite News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )