Libnet.ro
UNICEF

08:45

SURPRIZA: Acestia sunt romanii care vor primi mai MULTI BANI de la stat

B1 B1,
SURPRIZA: Acestia sunt romanii care vor primi mai MULTI BANI de la stat

Un proiect de strategie al Ministerului Dezvoltarii prevede ca aceasta categorie de romani sa primeasca o subventie majorata pentru plata. Conditia pe care acestia trebuie sa o indeplineasca este de a nu. continuă pe B1

Norocul este de partea lor in luna NOIEMBRIE. Zodiile norocoase, care vor primi ceea ce merita

Au fost extrem de debusolati in ultimele saptamani, dar norocul le va surade in luna noimebrie. Zodiile norocoase sunt: DRAMA iN TEATRUL ROMANESC: FLORIN PIERSIC JR.

UPDATE Primariile din tara au nevoie de 8,5 miliarde lei, dar Guvernul le-a dat doar 1,4 miliarde Lista celor aproape 1.600 de localitati care vor primi fonduri Hotararea a fost adoptata

Aproape 1600 de localitati urmeaza sa primeasca sume defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale. Este vorba despre un proiect care a intrat in sedinta de Guvern de luni. Din proiectul Ministerului intelegem ca ar fi nevoie de 8,5 miliarde lei, dar Guvernul va da doar 1,4 miliarde lei. UPDATE: Eugen Teodorovici a anuntat ca Hotararea a fost adoptataUPDATE 1: Restul pana la 8,5 miliarde lei trebuie asigurata de urmatorul Guvern, potrivit lui Teodorovici.

Elevii din Buzau vor primi cornuri fabricate in Galati si Prahova

Elevii din Buzau vor primi, de saptamana aceasta, cornuri fabricate nu doar in Galati, ci si in Prahova. Dupa ce societatea din Galati a ramas singurul producator de cornuri si biscuiti pentru scolarii din Buzau, intrucat firma din Turda s-a retras din programul guvernamental, reprezentantii societatii au cautat solutii pentru a putea face fata noilor sarcini.

Viorica Dancila: Persoanele cu dizabilitati vor primi vouchere pentru achizitia de echipamente moderne

Persoanele cu dizabilitati vor primi vouchere in valoare de pana la 23. 000 de lei pentru achizitia de echipamente moderne, incepand cu aceasta saptamana, a anuntat, luni, prim-ministrul Viorica.

Ministrul Sanatatii: Procedura de achizitie a incubatoarelor cu care vor fi dotate 140 de maternitati s-a incheiat

Procedura de achizitie a incubatoarelor cu care vor fi dotate 140 de maternitati s-a incheiat, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ministrul demis al Sanatatii, Sorina Pintea. Am anuntat.

Caru cu vedete: Ele sunt miliardarele care conduc lumea. Pe ce loc se afla Anastasia Soare; Amintirile lui Stefan Banica cu tatal sau. Aveam cinci ani. Eram in primul rand cu mama mea

Alina Puscas s-a casatorit. Ieri a fost o zi in care petrecerile s-au tinut lant. Fiica lui Gigi Becali s-a cununat religios cu alesul inimii sale, iar Alina Puscas. Ele sunt miliardarele care conduc lumea. Pe ce loc se afla Anastasia Soare. Pe pozitia 21 se afla si romanca Anastasia Soare.

S-A DECIS: EI sunt romanii ce vor primi mai MULTI BANI la PENSII! VEZI daca si TU esti pe lista!

Pensiile de serviciu ale fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii. in luna septembrie, in sistemul de pensii al Ministerului de.

HOROSCOP 15 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Leii iau decizii importante. Pestii vor primi bani pe proiectele lor

Camelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 15 octombrie. Trebuie sa fim indrazneti, mai ales cand e vorba de bani. Berbec - ziua poate aduce idei.

Cine sunt perechile ce vor concura in Asia Express 3? Alex Velea si Razvan Fodor, printre participanti!

Ne pregatim de Asia Express 3, iar 9 perechi de vedete vor pleca in Flipine si Taiwan pentru a filma acest nou sezon al show-ului de televiziune care face senzatie in Romania. Acolo, vor trebui sa se descurce in conditii extrem de sarace, dar si periculoase, cu doar 1 euro pe zi. Iata care sunt acestea.

ASIA EXPRESS. Cine sunt vedetele care se vor lupta pentru premiul de 30.000 de euro

Chef Sorin Bontea si Razvan Fodor, Speak si iubita lui, Stefania, Nico si fiica ei, Alexandra, Adda si sotul ei, Catalin, Ristei si fratele lui, Dan, Maria Buza si Lia Bugnar, Alina.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )