Libnet.ro
UNICEF

05:15

Surpriza pentru cei peste 1 miliard de utilizatori Facebook Messenger! Ce vor putea face de acum

Antena3 Antena3,
Surpriza pentru cei peste 1 miliard de utilizatori Facebook Messenger! Ce vor putea face de acum

Facebook lanseaza o noua optiune pentru cei care folosesc aplicatia Messenger, informeaza Daily Mail. Conducerea Facebook a anuntat lansarea Instant Games pe Messenger, optiune care le da. continuă pe Antena3

Facebook Messenger devine si platforma de gaming: ce au special aceste jocuri

Facebook Messenger a avut cateva jocuri in trecut, pe care le puteai juca intr-o conversatie, dar abia acum va incepe popularea platformei cu titluri mai bune.

Cu aproape 2 miliarde de utilizatori, Facebook devine imposibil de daramat

Daca ati avut vreodata o problema cu Facebook, statisticile recente facute publice de companie nu fac decat sa va ingrijoreze si mai mult. Facebook tocmai si-a publicat statisticile financiare pe primul trimestru fiscal al acestui an, iar pe langa incasari spectaculoase, este evident ca gigantul a devenit prea mare incat sa mai poata fi distrus, [].

De unde provin cei peste 280.000 de nou-nascuti in strainatate invocati de Andreea Pastarnac si ce reprezinta de fapt acest numar

Avem peste 4,4 milioane de cetateni romani in aceste comunitati din diaspora - n. r. ) si anul trecut pentru prima data, conform statisticilor Eurostat, s-au nascut mai multi copii in diaspora decat in Romania, a spus marti ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, Andreea Pastirnac. Eurostat a infirmat declaratiile ministrului roman, datele publicate de Oficiul European de Statistica fiind cel mai probabil interpretate gresit.

Mariana Rarinca, plangeri penale pentru cei care au executat-o: DNA-ul a vrut sa scoata in evidenta o discutie in contradictoriu

Mariana Rarinca, femeia acuzata de santaj de fosta sefa a ICCJ Livia Stanciu, motiv pentru care a fost arestata 191 de zile, nevinovata, a declarat, la 100 de minute, de la Antena 3, ca a facut.

Avertismentul politiei pentru cei care circula prin oras cu trotineta

Pana in urma cu cativa ani, trotineta era doar o jucarie pentru copii, cu care se plimbau mai ales prin parcuri. Foarte rar vedeai un adult ca o foloseste. Insa de ceva vreme a devenit o metoda alternativa de deplasare.

Investitia pe bursa trebuie sa fie o regula pentru cei cu banii in banci sau sub perna

Interviu cu domnul Dorel Goia, actionar majoritar Teraplast) *Goia: Insolventa Romcab este o pierdere atat pentru economia judetului Mures, cat si pentru economia nationala Pentru o economie in crestere, avem nevoie de cat mai multe privatizari pe bursa, de listari de mari companii si de o educatie sustinuta la nivel national, astfel incat investitia in piata de capital sa devina o regula pentru cetatenii care au disponibilitati financiare si pe care le tin doar in banci sau sub perna, este de parere domnul Dorel Goia, actionarul majoritar al Grupului Teraplast.

Senatorul Serban Nicolae, mesaj pentru cei care au protestat in Piata Victoriei: Nu cadeti prada manipularii

Serban Nicolae, presedintele comisiei juridice, a declarat inainte de sedinta ca cei care au protestat in Piata Victoriei sunt manipulati si nu au fost informati corect, in privinta.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )