Libnet.ro
UNICEF

00:07

Surpriza pregatita de Facebook la 12 ani de la lansare! Tie ti-a aparut asta in cont?

Antena3 Antena3,
Surpriza pregatita de Facebook la 12 ani de la lansare! Tie ti-a aparut asta in cont?

La multi ani de ziua prieteniei! Am creat un clip video pentru a te sarbatori pe tine si pe prietenii tai, este mesajul cu care cea mai populara retea de socializare din lume si-a intampinat. continuă pe Antena3

12 ani de sclavie: cum ne-a schimbat si cum s-a schimbat Facebook in acest timp

Facebook implineste 12 ani si odata cu aniversarea iti dai seama ca s-a schimbat radical fata de ceea ce era la inceput.

Caz medical socant! Medicii s-au ingrozit cand au vazut ce iesea din urechile unei fetite de 12 ani

O fata de 12 ani din India, care se plangea de dureri la o ureche, i-a socat medicii care au tratat-o dupa ce acestia au dat peste un adevarat cuib de furnici ascuns in canalele auditive. Potrivit mirror. co. uk,.

Fara gadgeturi la copiii sub 12 ani. Riscuri identificate de specialisti

Copiii si tinerii folosesc dispozitivele portabile telefoane mobile, tablete, jocuri electronice) o perioada de timp de de 4-5 ori mai mare decat cea recomandata de pediatri, cu grave consecinte pentru sanatate, motiv pentru care acestia pledeaza pentru interzicerea utilizarii acestor aparaturi de catre copiii sub 12 ani, relateaza Healthytipsworld. com si Huffington Post, citate de Agerpres.

A rezistat 12 ani intr-o casa bantuita. Nu a mai putut si a scos cladirea la vanzare. Ce i s-a intamplat femeii cand era insarcinata

Casa supranumita cea mai bantuita din Marea Britanie a fost scoasa la vanzare. Dupa ce a locuit 12 ani in respectivul imobil, Vanessa Mitchell, proprietara cladirii, spune ca este convinsa ca locuinta e.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )