Libnet.ro
UNICEF

06:30

Surpriza in Stefan cel Mare: Dinamo a pierdut meciul de acasa cu ACS Poli. Fanii i-au admonestat pe caini

Adevărul Adevărul,
Surpriza in Stefan cel Mare: Dinamo a pierdut meciul de acasa cu ACS Poli. Fanii i-au admonestat pe caini

Dinamo a condus-o cu 1-0 pe ACS Poli in meciul jucat acasa, dar a incasat doua goluri de la echipa banateana si a pierdut cu 2-1. continuă pe Adevărul

Statuia lui Stefan cel Mare din Suceava, PERICOL PUBLIC! Simbolul orasului sta sa se prabuseasca. Autoritatile privesc cu ingrijorare si fac proiecte (FOTO)

Simbolul orasului Suceava, statuia lui Stefan Cel Mare de la Cetatea de Scaun, este in paragina. Statuia a fost construita in 1977 si era mandria orasului. De atunci, insa, nu a fost.

ACS Poli Timisoara da lovitura in Stefan cel Mare

Dupa victoria cu CFR Cluj din etapa precedenta, gasca nebuna de pe Bega a mai facut o victima de lux. ACS Poli Timisoara a castigat, cu 2-1, pe terenul lui Dinamo in epilogul rundei cu numarul 9 din Liga 1 Betano.

Liga I: O noua supriza: Dinamo Bucuresti, invinsa acasa de Poli Timisoara/ Fotbal cu tribunele goale/ Rezultate si clasament

Poli Timisoara a furnizat surpriza etapei reusind sa invinga, luni seara, pe Dinamo Bucuresti, scor 2-1, chiar in Stefan cel Mare. Trupa lui Ionut Popa continua sa fie surpriza placuta a debutului de campionat urcand pe loc de play-off, in timp ce elevii lui Cosmin Contra, parasiti de suporteri circa o mie de oameni in tribune) par sa nu-si regaseasca forma buna avuta in finalul campionatului trecut.

Surpriza in ultimul meci al etapei din Liga 1: Dinamo, invinsa acasa de Timisoara

Etapa a IX-a din Liga 1 s-a terminat cu un rezultat neasteptat. Dinamo a fost invinsa pe teren propriu, luni seara, de ACS Poli Timisoara. Dinamovistii au deschis scorul pe stadionul din Stefan cel Mare,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )