Libnet.ro
UNICEF

15:45

Surpriza la Wimbledon: Novak Djokovic, liderul mondial, a fost eliminat

Antena3 Antena3,
Surpriza la Wimbledon: Novak Djokovic, liderul mondial, a fost eliminat

Tenismanul sarb Novak Djokovic, liderul mondial, a fost invins de americanul Sam Querrey, 7-6 8/6), 6-1, 3-6, 7-6 5), sambata, in turul 3 al turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare. continuă pe Antena3

Wimbledon: Surpriza de proportii - Novak Djokovic, eliminat in turul trei de numarul 41 mondial, Sam Querrey

Novak Djokovic, castigatorul ultimelor doua editii ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon si numarul unu mondial, a oferit surpriza turului trei in proba masculina de simplu, fiind eliminat de locul 41 ATP, Sam Querrey.

Novak Djokovic, eliminat in turul 3 la Wimbledon. Adio Marele Slem

Liderul mondial Novak Djokovic a fost eliminat surprinzator, sambata, in turul 3 la Wimbledon si astfel isi ia adio de la visul realizarii Marelui Slem in acest an.

Novak Djokovic, record de victorii consecutive in turneele de Mare Slem

Liderul mondial Novak Djokovic l-a invins, miercuri, pe francezul Adrian Mannarino in turul secund de la Wimbledon si a stabilit un nou record de victorii in turneele majore.

Surpriza la Wimbledon: Novak Djokovici, numarul 1 mondial, eliminat in turul trei

Tenismanul sarb Novak Djokovici, numarul 1 mondial, a fost eliminat, sambata, in primul tur la Wimbledon, astfel ca el nu va reusi un eventual Grand Slam in acest an, dupa ce impusese la Australian Open si Roland Garros.

VIDEO Serena Williams, un car de nervi! Cum explica liderul mondial iesirea furioasa

Serena Williams a suferit enorm in meciul cu Christina McHale pentru a se califica in turul al treilea al Grand Slamului de la Wimbledon.

Surpriza uriasa la Wimbledon. Novak Djokovici a fost eliminat in turul III

Novak Djokovic, favoritul numarul 1 la Wimbledon, a fost eliminat in turul 3 al competitiei, dupa o infrangere suferita in fata lui Sam Querrey SUA, locul 41 ATP).

Surpriza uriasa la Wimbledon: Numarul 1 mondial si castigatorul ultimelor 4 turnee de Grand Slam, Novak Djokovic, invins inca din turul 3

Novak Djokovic a pierdut sambata in turul 3 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon cu 6-7 1-6 6-3 6-7 contra sportivului american, Sam Querrey, situat pe locul 41 mondial. Jucatorul sarb a.

Wimbledon: Novak Djokovici, in mare pericol! Eliminarea sarbului ar fi o surpriza imensa

Liderul mondial este condus cu 2-0 la seturi si trebuie sa revina la forma sa pentru a ruesi sa il intoarca pe Sam Querry, din SUA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )