Libnet.ro
UNICEF

12:45

Novak Djokovic, eliminat in turul 3 la Wimbledon. Adio Marele Slem

Online Sport Online Sport,
Novak Djokovic, eliminat in turul 3 la Wimbledon. Adio Marele Slem

Liderul mondial Novak Djokovic a fost eliminat surprinzator, sambata, in turul 3 la Wimbledon si astfel isi ia adio de la visul realizarii Marelui Slem in acest an. continuă pe Online Sport

Wimbledon: Surpriza de proportii - Novak Djokovic, eliminat in turul trei de numarul 41 mondial, Sam Querrey

Novak Djokovic, castigatorul ultimelor doua editii ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon si numarul unu mondial, a oferit surpriza turului trei in proba masculina de simplu, fiind eliminat de locul 41 ATP, Sam Querrey.

Surpriza la Wimbledon: Novak Djokovic, liderul mondial, a fost eliminat

Tenismanul sarb Novak Djokovic, liderul mondial, a fost invins de americanul Sam Querrey, 7-6 8/6), 6-1, 3-6, 7-6 5), sambata, in turul 3 al turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare.

Surpriza uriasa la Wimbledon: Numarul 1 mondial si castigatorul ultimelor 4 turnee de Grand Slam, Novak Djokovic, invins inca din turul 3

Novak Djokovic a pierdut sambata in turul 3 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon cu 6-7 1-6 6-3 6-7 contra sportivului american, Sam Querrey, situat pe locul 41 mondial. Jucatorul sarb a.

Novak Djokovic, record de victorii consecutive in turneele de Mare Slem

Liderul mondial Novak Djokovic l-a invins, miercuri, pe francezul Adrian Mannarino in turul secund de la Wimbledon si a stabilit un nou record de victorii in turneele majore.

Surpriza uriasa la Wimbledon. Novak Djokovici a fost eliminat in turul III

Novak Djokovic, favoritul numarul 1 la Wimbledon, a fost eliminat in turul 3 al competitiei, dupa o infrangere suferita in fata lui Sam Querrey SUA, locul 41 ATP).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )