Libnet.ro
UNICEF

20:15

Surse: Alina Gorghiu i-a cerut lui Tudor Chiuariu sa isi dea demisia din PNL pana pe 23 ianuarie

B1 B1,
Surse: Alina Gorghiu i-a cerut lui Tudor Chiuariu sa isi dea demisia din PNL pana pe 23 ianuarie

Liderul PNL Alina Gorghiu i-a dat termen senatorului Tudor Chiuariu sa isi dea demisia din PNL, pana pe 23 ianuarie, cand va avea loc prima sedinta din 2015 a formatiunii. in caz contrar, presedintele PNL va. continuă pe B1

Alina Gorghiu i-a dat termen lui Tudor Chiuariu sa isi dea demisia din PNL pana in 23 ianuarie

Liderul PNL Alina Gorghiu i-a dat termen senatorului Tudor Chiuariu sa isi dea demisia din PNL, pana pe 23 ianuarie, cand va avea loc prima sedinta din 2015 a formatiunii, in caz contrar, urmand a solicita excluderea acestuia din partid, au declarat pentru Mediafax surse din partid.

Tudor Chiuariu, somat sa demisioneze din PNL pana pe 23 ianuarie. in caz contrar, Gorghiu va propune excluderea

Liderul PNL Alina Gorghiu i-a dat termen senatorului Tudor Chiuariu sa isi dea demisia din PNL, pana pe 23 ianuarie, cand va avea loc prima sedinta din 2015 a formatiunii, in caz contrar, urmand a solicita excluderea acestuia din partid, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid.

Adevarul Live, ora 13.00. Copresedintele PNL Alina Gorghiu: cu cine se va alia PNL pentru a rasturna Guvernul Ponta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu vine astazi, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, pentru a discuta cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu despre incercarea liberalilor de a ajunge la guvernare, despre proiectele vizate de liberali in anul politic 2015, dar si despre ultimele alegeri interne din PNL, care au validat-o pe Alina Gorghiu in functia de copresedinte PNL.

Gabriela Firea, atac la Alina Gorghiu: Esueaza cu discursul PDL. Ar fi mai sanatos daca ar adopta o atitudine deschisa catre dialog

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, a criticat-o, in termeni duri, pe presedinta PNL, Alina Gorghiu. Cu fiecare zi ce trece, noul PNL demonstreaza tuturor ca este incapabil sa iasa din logica.

Alina Gorghiu pledeaza pentru interzicerea publicarii in presa a informatiilor din dosarele penale in faza secreta a intrumentarii

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a pledat joi pentru interzicerea publicarii in presa a informatiilor din dosarele penale in faza secreta a instrumentarii acestora, in sensul gasirii unei formule rezonabile, astfel incat libertatea presei de a obtine niste informatii sa nu lezeze o ancheta.

UPDATE. VIDEO. Senatorul Tudor Chiuariu, sub control judiciar. Fostul ministru al Justitiei a cerut 2,5 mil. euro in dosarul retrocedarilor in care e arestat Hrebenciuc. Liderul PNL, Alina Gorghiu, ii cere demisia

Senatorul Tudor Chiuariu a pretins 2,5 milioane de euro pentru a-l ajuta pe Paltin Sturdza sa obtina nelegal retrocedarea a peste 43. 000 de hectare de padure in valoare de peste 300 de milioane de euro. Chiuariu a fost incupat de DNA si este sub control judiciar. in acest dosar a fost arestat si Viorel Hrebenciuc, iar fata de senatorul Ilie Sarbu s-a inceput urmarirea penala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )