Libnet.ro
UNICEF

09:45

Surse: Bancile grecesti ar putea obtine 10 miliarde euro inainte de finalizarea testelor de stres

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: Bancile grecesti ar putea obtine 10 miliarde euro inainte de finalizarea testelor de stres

Bancile din Grecia ar putea obtine o prima injectie de capital, de pana la 10 miliarde de euro, imediat dupa incheierea acordului dintre Atena si creditorii internationali ai tarii, chiar inainte ca Banca Centrala Europeana BCE) sa finalizeze testele de stres, conform unor surse anonime citate de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Bancile din Grecia primesc urgent fonduri de 10 miliarde de euro, pentru recapitalizare

Grecia si-a asigurat pentru urmatorii trei ani finantare de aproximativ 85 miliarde de euro de la Uniunea Europeana si Fondul Monetar International, iar bancile elene primesc urgent fonduri de 10 miliarde de euro, pentru recapitalizare, a anuntat marti un oficial guvernamental elen, dupa negocieri maraton care au durat toata noaptea, transmite Reuters.

Grecia si creditorii au ajuns la un acord privind conditiile de bailout

ACTUALIZARE 10:24 Studiu: Germania a avut profituri de circa 100 miliarde euro de pe urma crizei din Grecia Germania, care a avut o atitudine intransigenta fata de Grecia, a obtinut profituri in valoare de aproximativ 100 de miliarde de euro in contextul crizei economico-financiare elene, arata un studiu citat de AFP. * Surse: Bancile grecesti ar putea obtine 10 miliarde euro inainte de finalizarea testelor de stres.

Deficitul balantei comerciale a ajuns la aproape 3,3 miliarde euro

Deficitul balantei comerciale a atins valoarea de 3,292 miliarde de euro, in primele sase luni din 2015, in crestere cu 441,1 milioane de euro fata de intervalul similar din 2014, arata datele publicate astazi de Institutul National de Statistica INS).

Surse: Grecia ar putea ajunge la un acord privind bailout-ul pana pe 20 august

Grecia este pe cale sa finalizeze proiectul de acord pe tema noului plan de asistenta financiara si ar putea primi pana pe 20 august un imprumut-cheie, afirma surse din cadrul Uniunii Europene citate de Reuters. Atena negociaza cu Uniunea Europeana si Fondul Monetar International un nou plan de asistenta financiara, in valoare de 86 de miliarde de euro. Cele doua parti ar trebui sa ajunga cel tarziu pe 20 august la un compromis privind noul plan de asistenta financiara, pentru a permite Guvernului de la Atena sa ramburseze Bancii Centrale Europene 3,5 miliarde de euro pentru obligatiuni care vor expira, transmite Mediafax.

FMI: Grecia are nevoie de imprumuturi de cel putin 90 de miliarde de euro

Grecia are nevoie de un imprumut de 90 de miliarde de euro prin planul de asistenta financiara, estimeaza Fondul Monetar International, afirma surse europene citate de Handelsblatt, potrivit Mediafax. Expertii europeni au stabilit ca Grecia are nevoie de 86 de miliarde de euro in cadrul celui de-al treilea plan de asistenta financiara.

Grecia ar putea obtine un nou imprumut pana pe 20 august

Grecia este pe cale sa finalizeze proiectul de acord pe tema noului plan de asistenta financiara si ar putea primi pana pe 20 august un imprumut-cheie, afirma surse din cadrul Uniunii Europene citate de.

Deficitul comercial a crescut cu 15% in primul semestru. Importurile au depasit exporturile cu 3,3 miliarde de euro

Exporturile Romaniei s-au ridicat in primul semestru la aproape 27,03 miliarde de euro, in timp ce importurile s-au plasat la 30,32 miliarde de euro, astfel ca deficitul balantei comerciale s-a adancit cu 15% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la aproximativ 3,3 miliarde de euro, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )