Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Dan Diaconescu nu e orice nebun de pe strada. Sa nu se sperie oamenii daca nu vine Mesia.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Dan Diaconescu nu e orice nebun de pe strada. Sa nu se sperie oamenii daca nu vine Mesia.

Victor Ponta spune ca exista un plan de rezerva pentru Oltchim, in cazul in care Dan Diaconescu nu se prezinta, luni, cu banii pe care i-a promis. Prezent joi seara la Romania TV, premierul a precizat ca in cel mai rau caz procedurile privind privatizarea combinatului din Ramnicu Valcea vor fi reluate in 2013. Categoric, exista un plan de rezerva pentru Oltchim. Cel declarat castigator trebuie sa semneze contractul in maximum 10 zile. Daca luni se prezinta cumparatorul cu banii, se incheie . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Dan Diaconescu nu are niciun leu si nici nu intentioneaza sa salveze Oltchimul

Primul ministru Victor Ponta a declarat luni, la sfarsitul sedintei PSD, ca Dan Diaconescu nu are banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim, urmand ca o noua privatizare sa fie reluata anul.

Victor Ponta: Dan Diaconescu nu are niciun leu si nici nu intentioneaza sa salveze Oltchimul

Primul ministru Victor Ponta a declarat luni, la sfarsitul sedintei PSD, ca Dan Diaconescu nu are banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim, urmand ca o noua privatizare sa fie reluata anul.

Dan Diaconescu e SOCAT. Ce a iesit la iveala despre cazierul sau. Vezi reactia lui Victor Ponta

Dan Diaconescu a declarat la iesirea de la Ministerul Economiei ca: E un soc pentru noi. E o batjocura de contract. Liderul PP-DD a spus ca oamenii sai raman sa studieze contactul la ministerul.

Cristian Preda: Problema actuala a Oltchim nu e Dan Diaconescu, ci Victor Ponta.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda considera ca problema actuala a combinatului Oltchim nu este Dan Diaconescu, ci premierul Victor Ponta. Problema actuala a Oltchim nu e Dan Diaconescu, ci Victor Ponta. Intr-adevar, daca un saltimbanc e schilodit in arena fiindca nu are plasa de siguranta, de vina nu e el, ci proprietarul circului. Asa si premierul. A schimbat regulile licitatiei de la Oltchim, a patronat o organizare incompetenta, ca si transformarea unui proces serios intr-un show .

Ponta: Privatizarea a esuat. Dan Diaconescu NU ARE niciun ban pentru Oltchim.

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, luni, ca Dan Diaconescu nu detine banii pe care presedintele Partidului Poporului i-a oferit pentru a prelua combinatul Oltchim. Dan Diaconescu nu are niciun ban pentru a salva Oltchim . Imediat s-a constata ca aici e un dublu interes, al celor de la PDL pentru a acoperi fraudele din anii trecuti, ia pentru domnul Diaconescu de a mai castiga putin capital poltic, a afirmat Victor Ponta. A fost evident o incercare a oamenilor de afaceri din PDL .

Unde candideaza mogulii media: Dan Diaconescu l-ar putea concura pe Victor Ponta, Dan Voiculescu pe fostul ministru PSD Ionut Bazac/ Sebastian Ghita despre candidatura anuntata de Vasile Blaga: Nu exista aceasta optiune

Cel putin doi moguli de presa, Dan Diaconescu OTV) si Dan Voiculescu Intact), vor candida, foarte probabil, la alegerile din toamna, insa sunt si alti oameni de afaceri care tatoneaza intrarea in politica folosind ca rampa de lansare presa. Sebastian Ghita a declarat pentru HotNews. ro ca nu exista aceasta optiune dupa ce liderul PDL, Vasile Blaga, afirmase ca proprietarul Romania TV va candida pe listele USL la Prahova. Informatiile despre candidatura lui Ghita au inceput sa circule de cateva saptamani in presa locala. Nu doar marii moguli ataca Parlamentul sau politica, ci si o serie de politicieni locali care au investit de-a lungul timpului in media.

Ponta la RTV: Dan Diaconescu nu putea fi oprit sa participe la privatizarea Oltchim

Primul-ministru Victor Ponta a declarat, marti seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca Dan Diaconescu nu putea fi oprit sa participe la privatizarea combinatului Oltchim Ramnicu Valcea. El a precizat ca nu a vorbit cu presedintele Traian Basescu despre situatia de la Oltchim Ramnicu Valcea. 'Nu, nu am vorbit', a spus Ponta.

Vocea Rusiei: Dan Diaconescu - asul din maneca lui Traian Basescu.

Dan Diaconescu este asul din maneca presedintelui Traian Basescu, succesul acestuia in procesul de privatizare a Oltchim fiind parte a unei strategii mai largi de reducere a sanselor USL la alegerile parlamentare, comenteaza Vocea Rusiei, citata de Mediafax. Pentru orice observator avizat, succesul obtinut de Dan Diaconescu in lupta pentru privatizarea Oltchim este un semnal de ordin politic care se inscrie intr-o strategie mai larga de reducere a sanselor USL de a obtine o majoritate .

Victor Ponta: De astazi, circul trebuie sa inceteze. Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim

Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a spus ca de astazi circul trebuie sa inceteze iar guvernul are obligatia sa reporneasca procesul de vanzare pentru a realiza o privatizare de succes la inceputul anului viitor.

Ponta: Hotul hotilor, Adriean Videanu, are intelegere cu Dan Diaconescu pentru a acoperi fraudele PDL la Oltchim. Vezi reactia lui Videanu

Adriean Videanu incearca, in intelegere politica cu Dan Diaconescu, sa acopere fraudele facute de PDL la Oltchim. Aceasta a fost declaratia facuta de premierul Victor Ponta la inceputul sedintei BPN al.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )