Libnet.ro
UNICEF

01:06

Surse: Elena Udrea este anchetata intr-un nou dosar pentru creditul de 3 milioane de euro

B1 B1,
Surse: Elena Udrea este anchetata intr-un nou dosar pentru creditul de 3 milioane de euro

Elena Udrea ar avea deschis un nou dosar penal, transmite RTV, care citeaza surse judiciare. Noul dosar ar viza modul in care aceasta a obtinut creditul de trei milioane de euro de la BRD pentru a cumpara. continuă pe B1

Dosarul BRD: Adrian Sarbu, Sorin Rosca Stanescu si Elena Udrea, cercetati pentru imprumuturi cu acte false

Sorin Rosca Stanescu, Adrian Sarbu si Elena Udrea sunt cercetati intr-un nou dosar, cel al imprumuturilor luate de la BRD. 28 de persoane sunt cercetate in acest dosar, sustin surse judiciare.

Adrian Sarbu, suspect intr-un nou dosar

ACTUALIZARE 11:01 Adrian Sarbu a plecat de la DIICOT Adrian Sarbu a iesit in urma cu putin timp de la sediul DIICOT, urcand in duba politiei. Cei doi avocati ai lui Sarbu nu au facut declaratii la iesirea din sediul DIICOT. ----------- *ACTUALIZARE 10:14 BRD: Nu comentam aceste informatii BRD nu comenteaza informatiile potrivit carora mai multe persoane, printre care Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu, ar fi luat credite de la banca fara sa le returneze, ne-au precizat reprezentantii BRD. ----------- *ACTUALIZARE 09:45 Surse: Adrian Sarbu ar fi luat un credit de 4 milioane dolari de la BRD * Surse: Frauda totala cu creditele BRD s-ar ridica la 45 milioane euro Patronul Mediafax, Adrian Sarbu ar fi luat un credit de 4 milioane de dolari de la BRD iar Sorin Rosca Stanescu ar fi luat un imprumut de 3 milioane de euro de la banca, frauda totala in acest dosar in care sunt implicate mai multe persoane fiind de 45 de milioane de euro, potrivit unor surse judiciare. ----------- *ACTUALIZARE 09:42 Sorin Rosca Stanescu a fost adus la DIICOT ---------- Surse judiciare sustin ca acuzatiile fata de Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu ar fi de constituire de grup infractional organizat si spalare de bani. Sursele noastre afirma ca cei doi ar fi facut parte dintr-un grup mai larg de clienti privilegiati BRD pentru care unii membri din conducerea bancii ar fi acordat credite fara garantii.

Elena Udrea, dosar pentru creditul de 3 milioane de euro

Elena Udrea are un nou dosar la DNA. Este vorba de un dosar legat de creditul sau, dosar ce a fost disjuns din cel al bancherilor. DIICOT a declinat speta ce o priveste pe Udrea catre DNA care cerceteaza acum.

Sorin Rosca Stanescu si Adrian Sirbu, acuzati ca au luat credite de milioane de euro cu acte false. Un credit luat de Elena Udrea, verificat de procurori

Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu si omul de afaceri Adrian Sirbu au fost scosi din arest si dus la sediul Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pentru a fi audiati intr-un nou dosar. Cei doi sunt suspectati ca ar fi luat, in 2008, credite cu acte false de la BRD. Rosca ar fi luat 3 milioane de euro, iar Sirbu, 4 milioane de dolari.

Elena Udrea: M-am gandit sa scriu o carte despre cele 72 de zile in catuse. Statul Roman nu poate sa asigure conditii decente in arest

Elena Udrea a declarat vineri, la iesirea de la inalta Curte de Casatie si Justitie unde s-a judecat un temen din dosarul Gala Bute ca este mult mai bine in arestul la domiciliu, unde, dincolo de conditii,.

Elena Udrea: M-am gandit sa scriu o carte despre cele 72 de zile in catuse. Statul Roman nu poate sa asigure conditii decente in arest (VIDEO)

Elena Udrea a declarat vineri, la iesirea de la inalta Curte de Casatie si Justitie unde s-a judecat un temen din dosarul Gala Bute ca este mult mai bine in arestul la domiciliu, unde, dincolo de conditii,.

Elena Udrea ramane in arest la domiciliu in dosarul Gala Bute

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri ca fostul ministru Elena Udrea sa fie judecata in continuare in arest la domiciliu in dosarul Gala Bute.

UPDATE. Elena Udrea ramane in arest la domiciliu

UPDATE - inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri ca fostul ministru Elena Udrea sa fie judecata in continuare in arest la domiciliu in dosarul Gala Bute. in schimb, judecatorii au deci.

iCCJ: Elena Udrea ramane in arest la domiciliu

Elena Udrea s-a prezentat, vineri, in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie cu speranta de a obtine o masura preventiva mai blanda. Fostul ministru dorea schimbarea arestului la.

Elena Udrea: M-am gandit ca ar trebui sa scriu o carte despre cele 72 de zile in catuse

Elena Udrea a declarat, astazi, dupa finalizarea termenului de judecata din dosarul Gala Bute, ca s-a gandit sa scrie o carte despre cele 72 de zile in care a stat in spatele gratiilor, precizand ca orice om ar fi marcat daca ar trai o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )