Libnet.ro
UNICEF

07:45

Surse: Gabi Szabo va candida din partea PSD pentru un post de deputat

România Liberă România Liberă,
Surse: Gabi Szabo va candida din partea PSD pentru un post de deputat

Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, va candida din partea PSD pentru o functie de deputat in Colegiul 4 din Ilfov la alegerile partiale din 25 mai. continuă pe România Liberă

Surse: Gabriela Szabo va candida din partea PSD pentru un loc de deputat de Ilfov la partialele din 25 mai

Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, va candida din partea PSD pentru o functie de deputat in Colegiul 4 din Ilfov la alegerile partiale din 25 mai, au precizat, vineri, surse social-democrate,.

AstraZeneca refuza oferta de preluare din partea Pfizer

Firma de medicamente AstraZeneca a refuzat oferta de preluare din partea Pfizer, producatorul Viagra, care a facut o oferta ce echivala cu 50 de lire sterline pe actiune, evaluaand astfel compania la 63 de miliarde.

Politic Show: Alegeri Europarlamentare 2014. Cine sunt creativii din spatele campaniilor pentru europarlamentare; Geoana: As fi fost un presedinte mai bun decat domnul Basescu? In mod evident, da; Victor Ponta: Nu-l voi regreta pe Basescu

Basescu intra in campania pentru euroaparlamentare. Nu vreau sa fiu diriginte, voi explica romanilor miza acestor alegeri. Abia dat. Andreea Paul Vass): Romania este supusa unui terorism economic al Guvernului Ponta. Prim-vicepresedinte PDL, Andreea Paul, a declarat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )