Libnet.ro
UNICEF

10:30

Surse: Marcel Ciolacu nu merge la ceremonia de 1 Decembrie organizata in Capitala. Ce va face liderul PSD de Ziua Romaniei

Adevărul Adevărul,
Surse: Marcel Ciolacu nu merge la ceremonia de 1 Decembrie organizata in Capitala. Ce va face liderul PSD de Ziua Romaniei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, nu va participa la ceremonia de 1 Decembrie organizata in Bucuresti, ci ca va merge in judetul in care candideaza, Buzau, sustin surse politice pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

MARCEL CIOLACU: Adevaratul virus in Romania se numeste neglijenta, incompetenta, pe scurt PNL

Marcel Ciolacu a declarat ca adevaratul virus in Romania se numeste neglijenta, incompetenta, pe scurt PNL, iar singurul vaccin anti-Orban este votul. Liderul PSD a adaugat ca Executivul liberal trebuie oprit prin vot, la alegerile parlamentare din 6 decembrie. La randul sau, reprezentantul Romaniei la OMS si cel care deschide lista PSD la Camera Deputatilor in Bucuresti Alexandru Rafila a prezentat cateva masuri propuse de partid pentru ca oamenii sa poata vota in siguranta, scrie News.

MARCEL CIOLACU: Daniel Tudorache nu mai este membru al PSD, nu va fi validat de viitorul Parlament

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, nu mai este membru al partidului si nu va fi validat ca deputat in viitorul Parlament daca va castiga aceasta demnitate la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Marcel Ciolacu, despre declaratiile lui Klaus Iohannis legate de carantina la nivel national: Vom intra in lockdown, categoric. Nu au cum sa stapaneasca fenomenul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, ca nu intentioneaza sa reinstituie carantina la nivelul intregii tari, dupa alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. Lider PSD, Marcel Ciolacu, nu.

MARCEL CIOLACU, DESPRE DAN TUDORACHE: Faptul ca s-a autosuspendat din PSD inseamna ca nu va mai fi validat ca membru in Parlamentul Romaniei

Marcel Ciolacu a declarat, despre fostul primar al Sectorului 1 Dan Tudorache, ca deoarece s-a autosuspendat din PSD asta inseamna ca nu va mai fi validat ca membru in Parlamentul Romaniei. Tudorache era al doilea pe lista partidului, candidat pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, scrie News.

MARCEL CIOLACU: Poate ar trebui o regula - ca nu ai voie sa fii judecator CCR daca ai fost membru intr-un partid

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca ar trebui impusa o regula - sa nu aiba voie sa fie judecatori la Curtea Constitutionala persoanele care au fost intr-un partid politic.

Ce face Marcel Ciolacu, liderul social-democratilor, inainte de fiecare emisiune televizata

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca nu participa la nicio emisiune pana nu-si face un test rapid pentru detectarea COVID-19.

Marcel Ciolacu: Adevaratul virus cu care se confrunta astazi Romania se numeste incompetenta, se numeste neglijenta pe scurt, PNL. Singurul vaccin anti-Orban este votul

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca, pentru a putea opri pandemia, trebuie sa oprim mai intai PNL sa guverneze. Sa il oprim pe Orban sa inchida scoli, biserici, piete, sa il oprim pe.

Marcel Ciolacu ii raspunde lui Klaus Iohannis: Nu ma simt responsabil de starea actuala a sanatatii din Romania

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat, joi, ca nu se simte responsabil de starea actuala a sanatatii din Romania. Liderul social-democrat a raspuns astfel criticilor venite din partea presedintelui Klaus.

Marcel Ciolacu dezvaluie ce va face daca PSD se va clasa pe locul 2 la alegerile parlamentare. Presupun ca da...

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca directia imprimata formatiunii sale de cand a fost ales presedinte al partidului este cea corecta si ca PSD a crescut in sondaje in perioada respectiva.

Marcel Ciolacu: Prezentul este negru iar viitorul, la fel de negru, cand vine vorba de invatamant

Liderul PSD Marcel Ciolacu a argumentat necesitatea majorarii alocatiilor, in contextul realitatilor din invatamantul romanesc in timp de pandemie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )