Libnet.ro
UNICEF

00:07

Surse: Mihai Fifor este noul purtator de cuvant al PSD

Antena3 Antena3,
Surse: Mihai Fifor este noul purtator de cuvant al PSD

SenatorulMihai Fifor, fost ministru al Apararii, a fost desemnat miercuri, in sedinta Biroului Permanent National al PSD, in functia de purtator de cuvant al partidului. Fifor detine si functia de. continuă pe Antena3

Mihai Fifor, numit in functia de purtator de cuvant al PSD

Senatorul Mihai Fifor a fost numit in functia de purtator de cuvant al PSD. Fifor o inlocuieste pe Lia Olguta Vasilescu, care si-a anuntat plecarea din functia de purtator de cuvand dupa arestarea lui.

Mihai Fifor - noul purtator de cuvant al PSD

Mircea Draghici si-a dat demisia din functia de trezorier al partidului Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, a fost desemnat, astazi, de Biroul Permanent National, purtator de cuvant al partidului, potrivit unor surse social-democrate.

Fifor - noul purtator de cuvant al PSD

Mircea Draghici si-a dat demisia din functia de trezorier Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, a fost desemnat, astazi, de Biroul Permanent National, purtator de cuvant al partidului, potrivit unor surse social-democrate.

Mihai Constantinescu este internat in continuare la Spitalul Floreasca, in stare vegetativa

Mihai Constantinescu este internat in continuare la Spitalul Floreasca, iar starea sa de sanatate este stationara, nefiind inregistrata nicio evolutie, au declarat surse medicale citate de Mediafax. Potrivit acestora, Mihai Constantinescu este in stare grava, la fel de rea, vegetativa.

Gigi Becali: Bogdan Andone este noul antrenor al FCSB

Finantatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anuntat, marti, ca Bogdan Andone 44 de ani) este noul antrenor al formatiei ros-albastre, dupa ce tehnicianul Edward Iordanescu a refuzat oferta. A picat.

Cum explica ministrul Pintea inlocuirea sefei CNAS, apropiata a lui Valcov: Au fost mai multe probleme. Cine este noul sef al institutiei?

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca Razvan Vulcanescu, care a preluat temporar atributiile de presedinte al CNAS dupa demiterea Adrianei Cotel, este cea mai buna alegere, avand in vedere ca are experienta si a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )