Libnet.ro
UNICEF

17:45

Surse: Ce ministri au zilele numarate in Guvernul Orban

Adevărul Adevărul,
Surse: Ce ministri au zilele numarate in Guvernul Orban

Mai multi ministri PNL, printre care Violeta Alexandru si Monica Anisie, au sanse foarte mici sa mai prinda un portofoliu in viitorul mandat, acestia fiind contestati de colegii de partid, au precizat surse din conducerea liberala pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

Firea: Guvernul Orban masluieste raportarile COVID 19, ca sa poata justifica organizarea alegerilor

Gabriela Firea a afirmat, luni, intr-o postare pe pagina sa de socializare, ca Guvernul Orban masluieste raportarile COVID 19 pentru a putea justifica alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie. Prim-vicepresedintele PSD spune ca exista dovezi clare in acest sens.

Mai multi senatori republicani cred ca Joseph Biden trebuie sa primeasca acces la date clasificate

Mai multi senatori republicani din Statele Unite cred ca presedintele-ales, Joseph Biden, ar trebui sa primeasca acces la rapoartele clasificate, in contextul in care Administratia Donald Trump, care nu recunoaste infrangerea in scrutinul prezidential, nu permite acest lucru.

Orban: Mai bine sa-i imputinam pe rau-platnici, decat sa-i impovaram pe bunii platnici

Ludovic Orban a declarat vineri ca Guvernul isi doreste sa existe un climat legislativ-fiscal stabil si predictibil, un control mai bun al costurilor bugetare de catre autoritati si o imbunatatire a gradului de colectare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )