Libnet.ro
UNICEF

18:00

Surse: Nemultumire in ALDE din cauza achizitiilor penale facute de Tariceanu. Vezi in text lista numelor controversate

Hotnews Hotnews,
 Surse: Nemultumire in ALDE din cauza achizitiilor penale facute de Tariceanu. Vezi in text lista numelor controversate

Un val de politicieni cu dosare penale pentru coruptie sau chiar condamnati definitiv a aparut pe listele de candidati ale ALDE, ceea ce a dus la aparitia unor tensiuni majore in interiorul partidului condus de Calin Popescu Tariceanu. Lideri de filiale sunt nemultumiti de transformarea partidului intr-un adapost pentru politicieni penali, dar si de discursul dur impotriva luptei anticoruptie al lui Tariceanu, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. continuă pe Hotnews

Ministerul Comunicatiilor a prelungit controlul derulat la Posta pana pe 30 septembrie, din cauza volumului mare de acte care trebuie verificate

Ministerul Comunicatiilor MCSI) a prelungit controlul derulat la Posta Romana pana pe 30 septembrie, din cauza volumului mare de acte si documente care trebuie verificate si analizate, un raport cu concluzii urmand a fi realizat in 5 zile de la finalizarea controlului, au precizat miercuri pentru HotNews. ro oficialii ministerului. Amintim ca ministerul a dispus luna trecuta un amplu control privind indemnizatiile si bonusurile acordate directorilor executivi din Posta si din societatile la care Posta este actionar, prin raportare la obiectivele si criteriile de performanta, procedurile de angajare in aceste companii, precum si mai multe achizitii recente facute de Posta, printre care si contractul de de servicii financiar bancare cu Patria Bank.

Fiul lui Gabriel Oprea: Nu mai suport sa vad cum niste oameni calca peste cadavrul lui Bogdan Gigina. Nu pot sa-i omoare pe parintii mei din cauza unor nedreptati

Fiul lui Gabriel Oprea sustine ca parintii sai au de suferit din cauza oamenilor care calca peste cadavrul politistului Bogdan Gigina si care profita de situatie, in incercarea de a-i distruge familia.

Volkswagen opreste, timp de trei zile, productia Golf hatchback, din cauza unor probleme tehnice

Volkswagen AG a anuntat ca va opri, timp de trei zile, productia modelului Golf hatchback la cea mai mare fabrica a companiei din Wolfsburg, unde este si sediul central al grupului german, din cauza unor probleme tehnice, transmite Reuters.

inca un roman a murit din cauza virusului West Nile: Mai multe centre de transfuzie din tara au inceput sa ia masuri de preventie

Alerta in Romania. inca o persoana a murit dupa ce a fost infectata cu virusul West Nile. Astfel, numarul deceselor din cauza acestui virus periculos a ajuns la sase, iar mai multe centre de.

Serviciile CEDAM, suprasolicitate din cauza interogarilor provenite de la companiile de asigurari

Serviciile web ale sistemului informatic CEDAM, cu precadere cele pentru stabilirea clasei de daunalitate bonus-malus, au fost suprasolicitate din cauza unui numar foarte mare de interogari provenite de la companiile de asigurari, in cursul zilelor de luni si marti, fiind inregistrat un volum zilnic de aproximativ 4 milioane de solicitari, informeaza Autoritatea de Supraveghere Financiara, prin intermediul unui comunicat de presa.

Am incalcat Legea concurentei din cauza neintelegerii acesteia

Dedeman a semnat o serie de contracte standard cu furnizori internationali in urma cu 11 ani, prin care a incalcat Legea concurentei, insa din cauza neintelegerii acesteia, nu in urma unor intelegeri cu ceilalti distribuitori, au precizat reprezentantii companiei, intr-un comunicat citat de Agerpres.

Primarul din Baicoi isi va pierde mandatul din cauza unei condamnari penale pentru conflict de interese

Ciprian Statescu, primarul din orasul prahovean Baicoi, isi va pierde noul mandat castigat in luna iunie, din cauza condamnarii intr-un dosar penal in care este acuzat de conflict de interese.

Microbiolog, despre scandalul vaccinurilor: Problemele care au aparut in Romania dupa vaccinare sint din cauza achizitiei, din cauza calitatii si puritatii vaccinurilor si nu din cauza vaccinului in sine

Microbiologul care a i-a povestit lui Catalin Tolontan despre probleme din sistemul de sanatate si cum statul se face vinovat de greseli in scandalul dezinfectantilor, a revenit cu o noua precizare despre.

Dupa dezvaluirile RL, ANI verifica declaratiile de avere ale ministrului Energiei, Victor Grigorescu, din cauza unui bun mobil nedeclarat care i-a adus venituri de aproape 800.000 de lei

Agentia Nationala de Integritate ANI) va verifica declaratiile de avere depuse de catre Victor Vlad Grigorescu, ministrul Energiei, dupa ce Romania libera a dezvaluit ca demnitarul a primit bani de la o companie offshore din insulele britanice Turks Caicos.

Rujeola ucide in Romania. Trei copii au murit in ultimele opt luni din cauza acestei epidemii

In primele opt luni ale acestui an, doi copii din Romania au murit de rujeola, iar un al treilea copil, care a decedat probabil din aceeasi cauza, se asteapta confirmarea certa, a anuntat miercuri Ministerul Sanatatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )